Verhuur industriële stofzuigers

Waterstofzuigers

Waterstofzuiger huren

Heeft u tijdelijk een grote hoeveelheid water welke opgezogen dient te worden? Of heeft u andere reinigingswerkzaamheden waarbij water en vloeistof opgezogen moeten worden? Huur dan een waterstofzuiger van Rentimo! Hieronder ziet u onze waterzuigers.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waterstofzuigers Assortiment

Waterstofzuigers

In tegenstelling tot een normale industriële stofzuiger, is een waterstofzuiger geschikt voor het opzuigen van grote hoeveelheden water en vloeistof. Deze stofzuigers zijn voorzien van een ander soort filtersysteem, welke speciaal geschikt zijn voor het opzuigen van vloeistof en water. Daarnaast beschikken waterzuigers veelal over een beveiligingssysteem zoals een vlotter, waardoor de stofzuiger nooit te vol gezogen kan worden.

In welke situaties is een waterstofzuiger of vloeistofzuiger geschikt?

Binnen veel bedrijven komen vloeistoffen en nat vuil vrij tijdens productieprocessen. Het kan bijvoorbeeld gaan om vloeistoffen zoals koelvloeistof, olie, logen, zuren en water. Deze vloeistoffen zijn niet altijd met iedere stofzuiger op te zuigen. Bij veel stofzuigers raken de filters verstopt, doordat deze filters niet geschikt zijn voor nat stof en vloeistof. Deze stofzuigers zijn veelal ontwikkeld voor droog vuil opzuigen. Daarnaast is het opzuigen van nat vuil en vloeistof vaak veel zwaarder voor de stofzuiger zelf. U kunt daarom beter kiezen voor een vloeistofzuiger of waterstofzuiger. Deze stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor water opzuigen (waterstofzuiger) en vloeistof opzuigen (vloeistofzuiger), in zowel kleine als grote hoeveelheden. Door de speciale ontwerpen van deze stofzuigers kennen deze industriële stofzuigers de eerder genoemde problemen niet. Daarnaast beschikken deze waterzuigers en vloeistofzuigers over juiste filtersystemen en beveiligingssystemen zoals bijvoorbeeld een vlottersysteem.

Eenvoudige lediging

Wanneer een waterzuiger volgezogen is met water of met vloeistof, kan de machine erg zwaar worden. Echter hoeft u geen zwaar tilwerk te verrichten om de machine te legen. Onze waterzuigers zijn voorzien van verschillende ledigingssystemen, zoals het kunnen legen middels een afvoerslang of een leegsysteem. Zo is de waterstofzuiger eenvoudig te legen en kunt u snel weer verder met het zuigen van water en vloeistof!

Verschillende opslaggroottes

Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden water of vloeistof wilt opzuigen, maakt voor Rentimo niet uit. Ons assortiment waterzuigers zorgt ervoor dat er voor alle toepassingen, groot of klein, een geschikte machine beschikbaar is. Zo hebben we machines te huur welke een opslagcapaciteit hebben van 27 liter voor de kleinere klussen, maar ook met 80 liter opslagcapaciteit voor de grotere toepassingen.

Wilt u een waterstofzuiger huren?
Heeft u tijdelijk een waterstofzuiger nodig en wilt u deze graag huren? Via onze website zijn deze machines zeer makkelijk te bestellen en snel leverbaar! Heeft u echter vragen of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over het meest geschikte model voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken