Verhuur industriële stofzuigers

Perslucht stofzuigers

Stofzuiger op perslucht huren

Wilt u tijdelijk stoffen en materialen opzuigen in een omgeving waar geen elektriciteit aanwezig is? Huur dan een perslucht stofzuiger van Rentimo. Onze perslucht stofzuigers zijn van industriële kwaliteit en leveren gelijke prestaties in vergelijking met onze industriële stofzuigers op elektriciteit. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Perslucht stofzuigers Assortiment

Perslucht stofzuiger huren

Onze perslucht stofzuigers worden aangedreven door venturi systemen en zijn inzetbaar voor het opzuigen van diverse soorten stof, fijnstof, restmateriaal en afval. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Perslucht stofzuigers voor diverse toepassingen

Bij Rentimo hebben we verschillende soorten perslucht stofzuigers in het verhuurprogramma. Zo kunt u bij ons een perslucht stofzuiger huren voor het opzuigen van fijnstof, restmateriaal en afval, maar we hebben ook vloeistofzuigers op perslucht in ons assortiment. Zo kunt u zonder elektriciteitsvoorziening eenvoudig vloeistoffen opzuigen en eenvoudig opslaan en ledigen.

Daarnaast beschikt Rentimo over een breed scala aan stofzuiger accessoires welke te huur zijn. Zo kunt u de stofzuiger volledig naar wens uitrusten om de klus zo efficiënt mogelijk te klaren.

Perslucht stofzuiger voor ATEX

Naast perslucht stofzuigers voor stoffen en vloeistof, hebben we bij Rentimo ook een perslucht stofzuiger welke ATEX gecertificeerd is. Deze stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22 en is geschikt voor het opzuigen van vloeistof. Zo kunt u brand- en explosiegevaarlijke vloeistoffen veilig opzuigen en verwijderen in een omgeving welke als ATEX is aangemerkt.

Zeer breed inzetbaar

Door ons brede assortiment kunnen wij diverse stofzuigers leveren welke voorzien zijn van een perslucht aandrijving. Onze stofzuigers worden veelal verhuurd aan bedrijven welke werkzaam zijn in de voedingsmiddelenindustrie, de houtverwerkende industrie, de verpakkingsindustrie, farmaceutische industrie, petrochemische industrie, straal- en coating bedrijven, de offshore, etc.

Vrijblijvend advies nodig?
Wilt u een perslucht stofzuiger huren en wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken