Verhuur industriële stofzuigers

Afzuigunits

Afzuigunits huren

Heeft u (tijdelijk) veel last van vrijkomende stoffen, dampen, poeders, gassen of geuren? Dan is puntafzuiging een belangrijk middel om ervoor te zorgen dat deze stoffen niet in de werkomgeving vrij kunnen komen. Bij Rentimo huurt u hier de juiste afzuigunit voor!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Afzuigunits Assortiment

Afzuigunits te huur

Het creëren van een stofvrije omgeving wordt steeds belangrijker voor bedrijven en medewerkers. Met een schone werkomgeving zorgt u ervoor dat medewerkers stofvrij kunnen werken, waardoor men geen gezondheidsrisico’s oploopt. Een afzuigunit maakt het mogelijk om deze vrijkomende stoffen direct vanaf de bron af te zuigen. Deze afzuigunits hebben we bij Rentimo te huur. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Stoffen, gassen, dampen en poeders afzuigen met een afzuigunit

Bij veel werkzaamheden in werk- en productieruimtes komen allerlei soorten stof vrij. Wanneer deze stoffen niet direct vanaf de bron worden afgezogen, komen deze stofwolken vrij in de werkomgeving en gaan deze rond dwarrelen. Iedereen die zich in de werkomgeving bevindt, wordt blootgesteld aan deze stoffen en kan deze, vaak gevaarlijke, stoffen inademen. Wanneer deze stoffen worden ingeademd, kunnen deze een gevaar vormen voor de gezondheid van uzelf en uw medewerkers.

Het inzetten van een afzuigunit, al dan niet in combinatie met een afzuigarm, biedt hier de uitkomst. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kunt u bij Rentimo afzuigunits huren welke aangesloten kunnen worden op bestaand leidingwerk of welke standaard zijn uitgerust met een afzuigarm.

Afzuigunit met afzuigarm huren

Een afzuigunit met afzuigarm kunt u mobiel verplaatsen in uw werk- of productieomgeving. Daarbij kunt u de afzuigarm flexibel bewegen en deze direct boven het vrijkomende stof/substantie plaatsen, waardoor deze direct wordt afgezogen en niet de kans krijgt om vrij te komen in de omgeving.

Afzuigunit voor bestaand leidingwerk

Naast een afzuigunit met afzuigarm hebben we bij Rentimo ook een afzuigunit in het verhuurassortiment welke gekoppeld kan worden aan uw bestaande leidingwerk of zuigslang. Hierdoor kunt u het afgezogen stof op één centrale plaats verzamelen en eenvoudig verwijderen.

Afzuigunit huren?
Heeft u interesse in het huren van een afzuigunit maar heeft u vragen over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken