Specialismen

Zandstralen

Zandstralen met een industriële stofzuiger

Het gebruik van zandstralen (of straalgrit) is een kostbaar proces. Hierbij ontstaat veel vervuiling, wat erg zonde is. Heeft u een tijdelijke klus waarbij u gaat zandstralen en wilt u dit materiaal opvangen en hergebruiken? Huur dan een industriële stofzuiger voor zandstralen bij Rentimo! Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Zandstralen Assortiment

Een zandzuiger van Rentimo

Rentimo heeft verschillende zandzuigers in het assortiment welke geschikt zijn voor zandstralen. Zo kunt u onze krachtige vacuümunit op 380 Volt (45 kW) huren in combinatie met een 1 kuubs cycloon voorafscheider. Het opgezogen materiaal wordt dan door de krachtige stofzuiginstallatie eenvoudig en snel opgezogen en opgeslagen in de 1 kuubs voorafscheider. Is de voorafscheider volgezogen? Dan is deze eenvoudig te ledigen in een stortbak of Big Bag zak. Ook is het mogelijk om het opgezogen materiaal te hergebruiken, door het straal zand terug te voeren in een werpstraler.

Zandzuiger mobiel inzetbaar

Naast een zandzuiger op 380 Volt, heeft Rentimo ook een zandzuiger op diesel in het verhuur assortiment zitten. Deze zware vacuümunit is standaard gebouwd op een aanhangwagen en daardoor zeer mobiel inzetbaar doordat deze eenvoudig te verplaatsen is met een klein rijbewijs! Deze zandzuiger is reeds voorzien van een vacuümhopper voor het opslaan van 710 liter aan straalzand. Is de hopper vol? Dan is deze middels een vlinderklep eenvoudig te ledigen in een stortbak of Big Bag zak. Wilt u het gebruikte materiaal hergebruiken? Dan kan het opzogen straal zand worden teruggevoerd in een werpstraler.

Contact met Rentimo
Heeft u een tijdelijke klus waarbij u een zandzuiger nodig heeft voor het straal zand dat gebruikt wordt? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken