Verhuur industriële stofzuigers

Diesel stofzuigers

Diesel stofzuiger huren

Naast industriële stofzuigers op elektriciteit en perslucht, kunt u bij Rentimo ook grotere industriële stofzuigers huren welke werkzaam zijn op Diesel. Het voordeel van een industriële stofzuiger aangedreven door Diesel is dat deze zeer mobiel inzetbaar zijn. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Diesel stofzuigers Assortiment

Diesel stofzuiger huren 

Wanneer u geen draden op de werkvloer wenst, er geen elektriciteitsvoorzieningen zijn of wanneer er grote afstanden afgelegd dienen te worden, biedt een diesel aangedreven industriële stofzuiger de oplossing voor u. Een diesel aangedreven industriële stofzuiger bevat een dieselmotor die zelfstandig draait. Daarnaast hebben deze stofzuigers een groot vermogen en beschikken daarmee over grote zuigkracht. Zo kunt u met een Diesel stofzuiger eenvoudig op verschillende plaatsen in uw werkomgeving stoffen en restmaterialen opzuigen en afvangen. 

Diesel stofzuigers: echte krachtpatsers!

Zoals hierboven uitgelegd zijn Diesel stofzuigers zeer mobiel inzetbaar, wat een groot voordeel is. Naast de mobiliteit hebben deze stofzuigers nog een groot voordeel: het zijn echte krachtpatsers! Eigenschappen als 2000 m3/h luchtdebiet en een vacuüm/onderdruk van 80% worden gerealiseerd door deze krachtige vacuümunits.

Stofzuigsysteem in combinatie met een voorafscheider

De diesel stofzuiger op aanhangwagen is standaard uitgerust met een hopper, welke een opvangcapaciteit heeft van 710 liter. Indien de hopper volgezogen is, kan deze eenvoudig middels de vlinderklep en Big Bag haken geledigd worden in een Big Bag of bijvoorbeeld in een stortbak.

De blauwe vacuümunit dient ingezet te worden in combinatie met een voorafscheider. Een voorafscheider vormt een extra punt tussen het afzuigpunt en de vacuümunit in. Hierdoor valt het opgezogen stof direct in de voorafscheider en kan u lange tijd achtereen stoffen en afval opzuigen. Indien de voorafscheider volgezogen is, kan ook deze eenvoudig geledigd worden in Big Bags, een stortbak of op een andere manier naar keuze.

Eenvoudig te verplaatsen

Onze Diesel stofzuigers zijn eenvoudig te verplaatsen. De zwaarste Diesel stofzuiger is standaard  gebouwd op een aanhangwagen, dus deze kan eenvoudig met een klein rijbewijs worden verplaatst per heftruck of auto. De blauwe vacuümunits zijn voorzien van een heftruckonderstel en kunnen middels heftruckvorken eenvoudig verplaatst worden naar een plek naar keuze.

Advies nodig?
Heeft u interesse in het huren van een Diesel stofzuiger maar weet u niet welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van één van onze modellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij leggen het graag aan u uit. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken