Specialismen

Bulk

Bulk opzuigen

Wilt u grote hoeveelheden bulk opzuigen omdat u bijvoorbeeld een wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaak wilt organiseren? Heeft u tijdelijk last van een grote hoeveelheid stof, restmateriaal of stortgoed dat opgezogen moet worden? Of komt er veel bulkgoed vrij bij die ene klus? Huur dan één van de bulkstofzuigers van Rentimo! De mogelijkheden zijn hieronder zichtbaar.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Bulk Assortiment

Bulk opzuigen en afvangen met de Heavy Duty stofzuigsystemen

Wilt u bulk opzuigen vanaf een vaste plaats in uw werk- of productieomgeving? Huur dan onze Heavy Duty zuigunits in combinatie met onze 1 kuubs cycloon voorafscheider. Dit stofzuigsysteem heeft een luchtdebiet van 2000 m3 en een vermogen van 45 kW. Aangedreven door 400 Volt wordt er een vacuüm gecreëerd van maar liefst 70%.

Met dit stofzuigsysteem kunt u op zeer krachtige wijze bulk en ander zwaar materiaal eenvoudig opzuigen. Het opzuigen van grote hoeveelheden materiaal is dan ook geen probleem voor dit stofzuigsysteem. Opgezogen stoffen komen terecht in de cycloon voorafscheider, welke een opslagcapaciteit heeft van 1 kuub. Wanneer de voorafscheider volgezogen is, kan het opgezogen bulk eenvoudig worden afgevangen in Big Bags.

Bulk zuigen met een Dragonfly 40 mobiele vacuümunit

Bent u op zoek naar een mobiele vacuümunit voor het opzuigen van bulkgoederen welke verspreid zijn over meerdere plekken binnen het bedrijf? Dan is onze Dragonfly 40 een zeer interessante vacuümunit om te huren. Deze krachtpatser heeft een vermogen van 55 kW, een luchtdebiet van 2.200 m3/uur en een onderdruk van maar liefst 80%. Daarnaast wordt deze vacuümunit aangedreven door een gekoelde diesel brandstofmotor en is daarom volledig onafhankelijk van elektriciteit.

De hopper die samen met de vacuümunit op een aanhangwagen is gebouwd, heeft een vermogen van 710 liter. De gebruiker kan dus 710 liter achter elkaar opzuigen, voordat de hopper geleegd dient te worden. Dit ledigen kan middels een vlinderklep heel eenvoudig in bijvoorbeeld een Big Bag zak.

Met een klein rijbewijs is de Dragonfly 40 op aanhangwagen eenvoudig te verplaatsen en is daardoor zeer mobiel inzetbaar!

Wilt u bulk zuigen met één van onze huurmachines?
Onze machines zijn zeer eenvoudig te bestellen via onze website. Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op via 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken