Specialismen

Kwartsstof

Kwartsstof opzuigen

Kwartsstof is een schadelijke stof welke veel voorkomt in de bouw en de industrie. Deze gezondheidsgevaarlijke stof komt voornamelijk voor in zand en in natuurlijke gesteenten. Dit zorgt ervoor dat veel bouwmateriaal kwartshoudend is. Wilt u voorkomen dat uw medewerkers worden blootgesteld aan kwartsstof? Huur dan een industriële stofzuiger (kwartsstof stofzuiger) van Rentimo!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Kwartsstof Assortiment

Kwartsstof stofzuiger huren

Het gevaar van kwartsstof is dat deze kleine oplosbare stofdeeltjes snel ingeademd kunnen worden door uw medewerkers, om vervolgens diep in de longen terecht te komen en veel schade aan te richten. Om dit te voorkomen mag de concentratie kwartsstof in de lucht volgens de wet slechts 0,075 mg/mzijn.

Bij Rentimo hebben we kwartsstof stofzuigers welke u kunt huren voor het schoonzuigen van uw werkomgeving om ervoor te zorgen dat kwartsstof niet in de werkomgeving achterblijft. Zo creëert u een veilige werkomgeving voor uzelf en uw medewerkers.

Kwartsstof stofzuiger met accessoires

Naast het huren van een kwartsstof stofzuiger, kunt u bij Rentimo ook bijpassende stofzuiger accessoires huren. Zo kunt u de machine bijvoorbeeld uitrusten met een stofzuigerslang, een zuigbuis en een zuigmond, zodat u stoffen eenvoudig van de grond kunt zuigen. Ook is het mogelijk stofzuigerborstels, schraapstukken en andere accessoires te huren. 

Kwartsstof opzuigen met een industriële stofzuiger?
Heeft u interesse in het huren van een industriële stofzuiger voor kwartsstof maar heeft u vragen over de machine? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken