Specialismen

Processierupsen

Processierups verwijderen

Heeft u veel overlast van de eikenprocessierups en bent u tijdelijk op zoek naar een processierups stofzuiger om de processierups te verwijderen uit eikenbomen bij u in de buurt? Of wilt u zich inzetten voor eikenprocessierups bestrijding? Huur dan een processierups stofzuiger van Rentimo!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Processierupsen Assortiment

Eikenprocessierups opzuigen

Zoals gezegd wordt onze processierups stofzuiger startklaar geleverd. Dit betekent dat u naast de machine ook een machinekoppeling, zuigslang (5 meter) in diameter 50 mm en een zuigbuis van 2 meter meegeleverd krijgt.

De machinekoppeling stopt u in de inlaat, waarna u de 5 meter zuigslang aan de machine kunt koppelen. De zuigbuis wordt bevestigd aan de zuigslang, zodat u in totaal een bereik heeft van 7 meter. Zo kunt u de stofzuiger op de grond neerzetten en vanaf de grond eikenprocessierupsen opzuigen. Daarnaast kunt u optioneel ook aan de gang met een hoogwerker (welke u zelf dient te regelen) om hoger in de bomen eikenprocessierupsen op te zuigen.

Veilige lediging

Wanneer u klaar bent met het opzuigen van de eikenprocessierups, of wanneer de opvangcontainer volgezogen is, dient deze geleegd te worden. Door een handig hefsysteem is de opvangcontainer eenvoudig onder de machine vandaan te rijden. In de container is een zakhouderring met zak geplaatst, zodat de processierups en zijn vervelende brandharen in de zak terecht komen. De zak kunt u eenvoudig afknopen en vervangen voor een nieuwe zak. Zo kunt u snel en veilig weer verder met het opzuigen van processierupsnesten.

Filtersysteem HEPA H14

De processierups stofzuigers zijn uitgerust met een filtersysteem bestaande uit een polyester sterfilter en een HEPA H14 veiligheidsfilter. Deze combinatie zorgt ervoor dat de brandharen met een filtratiegraad van 99,995% gefilterd worden. Hierdoor wordt er schone lucht de omgeving in geblazen, waardoor er geen uitstoot van brandharen ontstaat.

Interesse in het huren van een processierups stofzuiger?
De processierups stofzuigers van Rentimo zijn eenvoudig te bestellen, snel leverbaar en startklaar voor direct gebruik. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken