samen dichtbij 3.1 compri

Maak kennis met ons team!

Industriële stofzuigers te huur

Wij zijn Rentimo 

Rentimo is gevestigd in Warmenhuizen en is ontstaan uit de wens om allerlei soorten bedrijven en industrieën te kunnen helpen welke tijdelijk of acuut op zoek zijn naar een zuigoplossing voor een stofprobleem. Door een breed assortiment industriële stofzuigers te huur aan te bieden, willen wij klanten een duurzame uitkomst bieden voor stofproblemen.

 Door ons specialisme, onze vakkennis en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een industriële stofzuiger te huur aan te bieden voor tientallen toepassingen in de industrie. Geen vraag is ons te gek, geen uitdaging gaan wij uit de weg!

 Ons team is jong, hecht, enthousiast en goed op elkaar ingespeeld. Elke dag geven wij ons voor de volle 100%!

Contact opnemen

Team Rentimo Nederland

Edwin van Buuren

Projectleider
Technisch advies / ondersteuning
Verkoopadvies Heavy industry

Edwin is de drijvende kracht binnen Rentimo. Hij begeleidt projecten tot in de perfectie en zorgt er altijd voor dat er geleverd wordt.

Verkoop en advies

Rick van Schepen

Verkoopadvies buitendienst
Technische ondersteuning
After sales

Rick regelt eigenlijk gewoon alles. Van verkoopadvies en technische ondersteuning tot after sales. Binnen no time bent u voorzien van de juiste machine!

Sjors Duineveld

Binnendienst
Verhuuradvies

Sjors doet alles in de binnendienst. Hij zorgt ervoor dat u met het juiste huurmachine wordt gematcht, binnenkomende zendingen in no time op de juiste plaats staan en regelt dat u uw stofzuiger in topconditie ontvangt.

Renas Rashid

Verkoopadvies binnendienst
Technische ondersteuning

Renas is onze chef reiniging en reparatie: hij is zowel achter de computer als in overalls te vinden. Hij kan overal een helpende hand zijn!

Marina Boudewijn

Marketing en communicatie

Marina gaat bij elk project altijd net dat stapje verder waar anderen al lang gestopt zouden zijn, en dat ten goed van het eindproduct!

Marketing en communicatie

Esmée Wittebrood

Marketing en communicatie
Office manager

Esmée houdt u op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes en leukste projecten. Ze zorgt dat alle foto’s, informatie en het assortiment up-to-date zijn om u de beste keuze te helpen maken!

Simon Mors

Monteur

Simon is een monteur van topklasse. Elk mankement aan een machine heeft hij zo gefixt. Zonder Simon zou de wereld al lang vergaan zijn.

Technische dienst

Sjors Kaandorp

Monteur

Sjors weet wel raad met een defect apparaat. Loopt uw machine in de hogere graad? Dan vindt hij in een handomdraai de kapotte draad.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken