Specialismen

Jaarlijkse schoonmaak

Jaarlijkse schoonmaak voor bedrijven

Ligt uw productie even stil? Is het bedrijf tijdelijk gesloten in verband met vakantieperioden of is het weer tijd voor de verplichte schoonmaak in verband met de brandveiligheid? Huur dan een industriële stofzuiger van Rentimo voor het organiseren van de jaarlijkse- of maandelijkse schoonmaak. Bekijk de vele mogelijkheden hieronder.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Jaarlijkse schoonmaak Assortiment

Een stofvrije omgeving met Rentimo

Met het brede assortiment industriële stofzuigers welke bij Rentimo te huur zijn, kunt u alle kanten op. Zo zijn onze stofzuigers geschikt voor het opzuigen van fijnstof, grof stof, poeder, betonstof, straalgrit, zand, brandbaar stof, olie, vloeistof, water, sludge, spanen, bulk, restmateriaal en ander afval. Wat voor stof er aanwezig is in uw bedrijf maakt voor ons niets uit. Wij kunnen u zeker helpen met een huur unit.

Verschillende aandrijvingen

Tijdens (verplichte) schoonmaakwerkzaamheden en reinigingsklussen wilt u ongestoord aan de gang kunnen. Bij het ene bedrijf betekent dit dat men op zoek is naar een industriële stofzuiger op krachtstroom voor het opzuigen van grote hoeveelheden bulk welke opgezogen, verzameld en verplaatst moeten worden binnen het bedrijf, voor een ander is het belangrijk dat een machine onafhankelijk is van stroom zodat men lange banen kan trekken en de werkvloer in mum van tijd schoon is.

Om iedereen te kunnen bedienen, beschikt Rentimo over industriële stofzuigers op 230 Volt, 380 Volt, diesel, op accu en op perslucht. Zo is er voor ieder bedrijf een geschikte machine beschikbaar.

Grote reinigingsklussen met veel stof?

Bent u van plan om grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval op te zuigen en op te slaan? Dan kunt u naast een industriële stofzuiger ook een voorafscheider bij ons huren. Een voorafscheider vormt een extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger en vormt het eerste opvangpunt voor het opgezogen stof.

Een voorafscheider vergroot de opvangcapaciteit van de installatie en ontlast het filter, waardoor de gebruiker voor lange tijd achtereen stoffen kan opzuigen!

Interesse in het huren van een industriële stofzuiger voor uw jaarlijkse- of maandelijkse schoonmaak?
Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een grote schoonmaak in uw bedrijf? Of wilt u geadviseerd worden over welk model stofzuiger het meest geschikt is voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken