Verhuur industriële stofzuigers

Filter voorafscheiders

Filter voorafscheider huren

Bent u van plan om grote hoeveelheden stof, restmateriaal, afval of bulk achter elkaar op te zuigen? Dan kan het verstandig zijn om ook een filter voorafscheider te huren. Een filter voorafscheider vormt een extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in en biedt vele voordelen!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Filter voorafscheiders Assortiment

Filter voorafscheiders

Beschikt uw industriële stofzuiger niet over voldoende opvangcapaciteit en bent u tijdelijk op zoek naar een voorafscheider om dit op te lossen? Heeft u hiervoor een voorafscheider nodig welke de te zuigen materialen veilig filtert zodat het teruggeblazen lucht schoon is? Dan biedt een filter voorafscheider van Rentimo oplossing! Ons assortiment filter voorafscheiders is zeer divers, waardoor er altijd een juiste voorafscheider voor uw bedrijfssituatie is. 

Voordelen van het huren van een filter voorafscheider

Het huren van een filter voorafscheider heeft vele voordelen. Zo zorgt het huren van een voorafscheider ervoor dat:

  • U grote hoeveelheden stof, restmateriaal, afval of bulk kunt zuigen doordat een voorafscheider de opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot;
  • Het filter van de industriële stofzuiger wordt ontlast, waardoor u lange tijd achtereen door kunt met zuigen;
  • U opgezogen materialen van elkaar kunt scheiden. Zo kunt u lichte stoffen van zware stoffen scheiden, maar bijvoorbeeld ook het scheiden van kleine en grote deeltjes;
  • Waardevolle stoffen en materialen direct teruggevoerd kunnen worden in het proces.

Onze filter voorafscheiders zijn zeer divers. Zo kunt u, afhankelijk van uw wensen wat betreft het inzetten van de machine, altijd de juiste voorafscheider selecteren.

Het is belangrijk om te onthouden dat een voorafscheider altijd in combinatie met een industriële stofzuiger te worden ingezet. Neem contact met ons op om de juiste stofzuiger voor uw probleem te vinden. Als u al een industriële stofzuiger heeft en juist tijdelijk behoefte heeft aan een voorafscheider dan helpen wij u graag verder met ons advies!

Cycloon voorafscheiders

Naast filter voorafscheiders hebben we bij Rentimo ook diverse cycloon voorafscheiders in het assortiment. Indien u grote hoeveelheden materiaal wilt opzuigen, kan het zijn dat een cycloon voorafscheider de voorkeur prefereert boven een filter voorafscheider.

Een cycloon is een kegelvormig apparaat welke een mengsel van materialen met een verschillende dichtheid van elkaar kan scheiden. Dit gebeurt door de opgezogen stoffen hard rond te draaien, waardoor de zwaardere materialen tegen de zijkant van het cycloon slaan. Dit slaan zorgt ervoor dat de stoffen naar beneden worden geleid en worden afgevoerd.

Interesse in het huren van een voorafscheider?
Heeft u interesse in het huren van een voorafscheider in combinatie met een industriële stofzuiger? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder! Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken