Specialismen

Straalgrit

Straalgrit opzuigen met een straalgrit stofzuiger

Steeds vaker wordt straalgrit gebruikt tijdens verschillende werkzaamheden in de industrie. Het staal straalgrit dat hiervoor gebruikt wordt en na afloop in de omgeving vrijkomt, is erg zwaar. Om dit straalgrit efficiënt op te kunnen zuigen, heeft u een krachtige industriële stofzuiger nodig. Rentimo heeft diverse industriële stofzuigers te huur voor het opzuigen van staal straalgrit. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Straalgrit Assortiment

Staal straalgrit opzuigen

Wilt u staal straalgrit opzuigen? Deze ronde kogeltjes zijn erg zwaar en kunnen alleen opgezogen worden met een industriële stofzuiger die hier krachtig genoeg voor is. Rentimo heeft diverse industriële stofzuigers in het assortiment welke hier geschikt voor zijn. Zo heeft u de keuze uit modellen welke werkzaam zijn op 380 Volt en op Diesel.

Straalgrit opzuigen met een straalgrit stofzuiger op 380 Volt

Om staal straalgrit op te zuigen met een straalgrit stofzuiger op 380 Volt kunt u verschillende kanten op. Zo hebben we een machine met 11 kW vermogen welke zeer mobiel inzetbaar is, doordat deze eenvoudig te verplaatsen is. Deze machine heeft 160 liter opslagcapaciteit.

Wilt u meer staal straalgrit op kunnen zuigen voordat de machine geleegd dient te worden? Dan hebben we een krachtige machine in het verhuurassortiment. Deze machine heeft 45 kW vermogen en wordt ingezet met een 1 kuubs cycloon voorafscheider. Dit stofzuigsysteem kan lange tijd achtereen ingezet worden voor het opzuigen van grote hoeveelheden staal straalgrit.

Straalgrit opzuigen met een straalgrit stofzuiger met Diesel aandrijving

Heeft u geen elektriciteitsvoorziening voor handen? Of wilt u zo mobiel mogelijk aan het werk? Huur dan een straalgrit stofzuiger met Diesel aandrijving! Deze machines zijn volledig onafhankelijk van stroom doordat ze worden aangedreven door een Diesel motor. Ook in deze productcategorie heeft u een keuze. Zo kunt u met een stationair stofzuigsysteem (66 kW vermogen + 1 kuubs cycloon voorafscheider) aan de gang, maar het is ook mogelijk om een mobiele straalgrit stofzuiger te huren.

Onze Dragonfly wordt door Diesel aangedreven en is standaard gebouwd op een aanhangwagen. Hierdoor is deze machine zeer mobiel inzetbaar en geschikt voor het opzuigen van straalgrit dat op meerdere plekken in de werkomgeving aanwezig is. Daarnaast is deze machine standaard uitgevoerd met een hopper welke een opslagcapaciteit heeft van 700 liter, waardoor u lange tijd achtereen kan zuigen. Is de hopper volgezogen? Dan kan deze eenvoudig geledigd worden in bijvoorbeeld Big Bag zakken.

Andere soorten straalgrit opzuigen?

Wilt u geen staal straalgrit opzuigen maar ander straalgrit, zoals bijvoorbeeld zand of korund? Ook daar kunnen we u mee helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden met u doornemen.

Contact met Rentimo
Heeft u interesse in het huren van een straalgrit stofzuiger? Wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken