ATEX vloeistofzuiger 80 liter voor Zone 1/2/21/22

Verhuur

ATEX vloeistofzuiger 80 liter voor Zone 1/2/21/22

Bent u op zoek naar een tijdelijke industriële stofzuiger welke inzetbaar is in ATEX zones? Heeft u tijdelijk te maken met brandbare- en explosiegevaarlijke vloeistoffen welke opgezogen moeten worden? Of wilt u een grote schoonmaak organiseren in uw werk- of productieruimte welke ATEX gecertificeerd is? Huur dan deze ATEX stofzuiger van Rentimo! 

ATEX vloeistofzuiger werkzaam op perslucht

Deze ATEX stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 1, 2, 21 en 22 en kan daardoor op een veilige manier allerlei brandbare- en explosiegevaarlijke vloeistoffen, dampen en gassen opzuigen. Deze ATEX stofzuiger is gemaakt van RVS en is daardoor ook bestand tegen het zuigen van zuren en oplosmiddelen. Doordat de machine op perslucht wordt aangedreven, kunt u deze ATEX stofzuiger vrij in de werk- of productieomgeving bewegen en inzetten. 

Uitgerust met vlottersysteem

Met een opslagcapaciteit van 80 liter kunt u lange tijd vloeistoffen opzuigen. Indien de 80 liter bereikt wordt, zorgt een vlottersysteem ervoor dat de stofzuiger automatisch stopt met zuigen. Hierdoor wordt het niveau nooit te hoog in de machine en weet de gebruiker precies wanneer de machine geleegd dient te worden. 

Zeer breed inzetbaar

Deze ATEX stofzuiger is door de technische eigenschappen zeer breed inzetbaar en wordt door ons veelal verhuurd aan de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, de houtverwerkende industrie, de verpakkingsindustrie, straal- en coatingbedrijven, etc. 

Interesse in het huren van deze ATEX stofzuiger?

Heeft u vragen over het huren van deze ATEX stofzuiger of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Benodigde werkdruk6 bar
ATEX ZoneZone 1, 2, 21 en 22
Max. luchtdebiet140 m3/H
Max. onderdruk5.000 mmH2O
Inhoud vuilcontainer80 Liter
Afmetingen62x53x108 cm
Gewicht35 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken