Specialismen

Houtmot

Houtmot afzuiging

Wanneer hout bewerkt wordt, komen grote hoeveelheden houtstof vrij. De grootste hoeveelheid houtstof komt vrij wanneer hout machinaal bewerkt wordt, bijvoorbeeld tijdens het schuren, zagen, frezen, boren en schaven van hout. Indien dit houtmot of houtstof niet opgezogen wordt, lopen medewerkers het risico deze stoffen in te ademen. Wilt u aan de gang met houtmot afzuiging? Huur dan een industriële stofzuiger van Rentimo!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Houtmot Assortiment

Een industriële stofzuiger voor houtmot afzuiging huren

Houtmot komt vrij bij diverse (machinale) bewerkingen van hout. De hoeveelheid houtmot welke vrijkomt, is afhankelijk van het soort hout dat bewerkt wordt. Ook het gereedschap dat gebruikt wordt voor de bewerkingen speelt hierbij een rol.

Om te voorkomen dat houtmot en houtstof in de omgeving vrijkomt en een mogelijk gezondheidsrisico oplevert voor uw medewerkers, is het belangrijk deze stoffen op te zuigen. Het afzuigen van houtmot zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving. Rentimo heeft diverse industriële stofzuigers en afzuigunits in het assortiment welke geschikt zijn voor houtmot afzuiging. De mogelijkheden ziet u hierboven.

Stofzuiger accessoires huren

Naast het huren van een geschikte industriële stofzuiger voor houtmot afzuiging, kunt u bij ons ook bijpassende stofzuiger accessoires huren. Deze stofzuiger accessoires zorgen ervoor dat u efficiënt stoffen kunt zuigen. De geschikte accessoires voor deze toepassing worden als optie bij de producten getoond.

Afzuiging voor houtmot huren?
Heeft u interesse in het huren van een afzuiging voor houtmot maar heeft u vragen over de machine? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag vrijblijvend met u mee naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken