Specialismen

Water en vloeistof

Water en vloeistof zuigen

Heeft u een tijdelijke calamiteit waarbij veel water of vloeistof is vrijgekomen? Wilt u een jaarlijkse of maandelijkse schoonmaak organiseren waarbij veel water gezogen moet worden? Of heeft u een tijdelijke klus waarbij het gewenst is vloeistof op te zuigen? Huur dan een waterzuiger of vloeistofzuiger van Rentimo. Hieronder krijgt u een idee van de mogelijkheden!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Water en vloeistof Assortiment

Huren waterstofzuiger

Water opzuigen kan niet zomaar met elke stofzuiger. Ook niet met elke industriële stofzuiger. Indien u water wilt opzuigen is het zeer belangrijk dat u een stofzuiger gebruikt welke hiervoor geschikt is. Bij Rentimo kunt u waterstofzuigers huren welke ontworpen zijn voor het opzuigen van water. Deze stofzuigers zijn ontwikkeld voor het opzuigen van vloeistof en water en hebben dan ook niet te maken met verstoppende filters of een overbelaste machine.

Vloeistofzuiger huren

Wilt u naast het zuigen van water ook vloeistof opzuigen? Dan biedt een vloeistofzuiger, welke bij ons te huur zijn, uitkomst. Vloeistofzuigers zijn geschikt voor het opzuigen van verschillende soorten vloeistof, zoals koelvloeistof, olie, logen, zuren en water. Onze vloeistofzuigers kunnen ingezet worden voor het opzuigen van kleine hoeveelheden vloeistof, maar ook voor het zuigen van grote hoeveelheden vloeistof.

Handige ledigingsystemen

Onze waterzuigers en vloeistofzuigers zijn voorzien van handige ledigingssystemen voor het legen van de machine indien deze volgezogen is. Ook geeft de machine netjes aan wanneer deze volgezogen is, zodat u altijd op tijd bent met het ledigen van de machine.

Interesse in het huren van een waterzuiger of vloeistofzuiger? Hierboven ziet u onze mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact met Rentimo
Heeft u vragen over het huren van een waterstofzuiger of vloeistofzuiger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl en helpen u heel graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken