Waterstofzuiger 58 liter 2,8 kW 230V

  • Professionele waterstofzuiger 58 liter Rentimo huren
Verhuur

Waterstofzuiger 58 liter 2,8 kW 230V

Wilt u grote hoeveelheden water opzuigen maar heeft u hier geen geschikte industriële stofzuiger voor? Huur dan deze waterstofzuiger van Rentimo!

Werkzaam op 230 Volt en voorzien van 2,8 kW vermogen

Deze waterstofzuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over 2 motoren welke een gezamenlijk vermogen creëren van 2,8 kW. Hierdoor beschikt deze waterstofzuiger over een krachtig vermogen om water op te zuigen. De opslagcapaciteit van deze waterstofzuiger bedraagt 58 liter, wat betekent dat u 58 liter water achter elkaar kunt zuigen alvorens de machine geleegd dient te worden.

Compact van formaat en daardoor zeer breed inzetbaar

Deze waterstofzuiger is zeer compact van formaat en kan daardoor zeer breed ingezet worden. De machine is eenvoudig te verplaatsen door de machine te duwen (gebouwd op wielen) of door de waterzuiger op te tillen (21 kg). Door het compacte formaat kan de machine ingezet worden voor het opzuigen van water in de krapste hoeken. Deze waterstofzuiger kan ingezet worden in de meeste industrieën en bedrijven!

Stofzuiger accessoires

Naast deze waterstofzuiger kunt u ook allerlei stofzuiger accessoires bij ons huren, zodat u de waterstofzuiger nog efficiënter en effectiever in kunt zetten. Geheel naar eigen wens!

Waterstofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze waterstofzuiger maar heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over welke waterstofzuiger het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen2,8 kW
Max. luchtdebiet440 m3/H
Max. onderdruk2.750 mmH2O
Type filterL
Capaciteit tank vloeistoffen58 Liter
Inlaat diameter40 mm
Geluid debiet62 dB (A)
Afmetingen41x41x76 cm
Gewicht21 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken