Specialismen

Fijnstof

Fijnstof opzuigen

Stof komt overal voor, in elke industrie en in elk bedrijf. Deze stoffen zijn overal anders van aard. Dit heeft alles te maken met de grootte van het stof, maar ook met de herkomst en de chemische samenstelling. Stof dat heel klein is, kleiner dan 10 micrometer, hoort tot de categorie fijnstof. Hiervoor heeft Rentimo speciale industriële stofzuigers.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Fijnstof Assortiment

Fijnstof opzuigen met een industriële stofzuiger

Om een stofvrij en schone werkomgeving te creëren, dient fijnstof opgezogen en verwijderd te worden. Om fijnstof op een efficiënte en effectieve manier op te zuigen, kunt u een industriële stofzuiger voor fijnstof huren bij Rentimo.

Een fijnstof stofzuiger huren

Het huren van een fijnstof stofzuiger zorgt ervoor dat u met de juiste machine fijnstof overal in de werkomgeving, productieruimte of op andere plaatsen kunt opzuigen. Rentimo heeft diverse fijnstof stofzuigers in het assortiment. Zo heeft u de keuze uit modellen met verschillende filters (afhankelijk van de grootte van het stof dat opgezogen moet worden). Daarnaast verschillen onze machines in de grote van de opvangcontainer. Zo kunt u een kleiner model huren wanneer u kleine hoeveelheden stof wilt zuigen of juist een groot model wanneer u grote hoeveelheden fijnstof wilt zuigen.

Stofzuiger accessoires huren

Naast een ruim assortiment fijnstof stofzuigers, kunt u bij Rentimo ook bijbehorende stofzuiger accessoires huren. Te denken valt aan kierenzuigers voor het zuigen van fijnstof uit krappe kieren, stofzuiger borstels voor het effectief zuigen van fijnstof vanaf bijvoorbeeld machines of vloerzuigmonden voor het opzuigen van fijnstof vanaf de grond en oppervlakken.

Advies nodig?
Heeft u advies nodig over welk model fijnstof stofzuiger het meest geschikt is voor uw toepassing? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken