Vloeistofzuiger 80 liter 2,3 kW 230V

  • vloeistofzuiger_huren_Rentimo_80_liter
Verhuur

Vloeistofzuiger 80 liter 2,3 kW 230V

Wilt u grote hoeveelheden water of vloeistof opzuigen? Huur dan onze vloeistofzuiger!

2,3 kW vermogen en 80 liter opslagcapaciteit

Deze vloeistofzuiger is industrieel opgebouwd en uitgevoerd met twee by-pass motoren, welke in een stevige kunststof en geluiddempende behuizing zijn geplaatst. Het krachtige vermogen van 2,3 kW zorgt ervoor dat vloeistoffen en water moeiteloos opgezogen worden. Met een opvangcapaciteit van 80 liter kunt u lange tijd achtereen zuigen voordat lediging nodig is. 

Eenvoudig te ledigen

Indien de vloeistofzuiger volgezogen is en geledigd dient te worden, kan dit eenvoudig gerealiseerd worden door de opgezogen vloeistoffen middels een afvoerslang te ledigen op een plaats naar keuze. 

Stofzuiger accessoires

Deze machine is compact en licht van gewicht. Hierdoor kunt u de machine inzetten voor het opzuigen van vloeistoffen door de gehele werkruimte. Door de vloeistofzuiger uit te rusten met stofzuigeraccessoires kunt u vloeistoffen nog efficiënter opzuigen in bijvoorbeeld kleine ruimtes in productie omgevingen. 

Diverse toepassingen

Het industriële karakter van deze machine en de eigenschappen van deze machine, maken deze vloeistofzuiger geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen in vele industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, vliegtuigindustrie, chemische industrie, petrochemische industrie, maritieme industrie, metaalindustrie, farmaceutische industrie, de olie industrie, machinebouwindustrie, de scheepsbouw industrie en de zuivel industrie. 

Advies nodig?

Heeft u interesse in dit product en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of weet u niet zo goed welke machine het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter8.000 cm2
Inhoud vuilcontainer80 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen53x59x106 cm
Gewicht40 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken