Specialismen

Betonstof

Betonstof opzuigen in de betonindustrie

Wilt u vrijkomende betonstoffen, steenstoffen of kwartsstof opzuigen en verwijderen? Met een industriële stofzuiger van Rentimo kunt u deze stoffen veilig opzuigen en verzamelen!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Betonstof Assortiment

Waarom betonstof opzuigen belangrijk is

Het is erg belangrijk om vrijkomend betonstof op te zuigen. Betonstof kan voor een gedeelte uit kwartsstof bestaan. Kwartsstof is zeer schadelijk voor de gezondheid van mensen. Zo kan het inademen van betonstof ervoor zorgen dat deze gevaarlijke stof diep in de longen terecht kan komen, met alle gevolgen van dien.

Industriële stofzuiger voor betonstof

Wij van Rentimo beschikken over industriële stofzuigers welke geschikt zijn voor het opzuigen van betonstof. Deze industriële stofzuigers zijn robuust gebouwd zodat ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast zijn deze machines uitgerust met het juiste filtersysteem, waardoor opgezogen betonstof efficiënt en effectief gefilterd wordt. Zo is het voor de gebruiker veilig.

Betonstof afvangen in vuilcontainer of Big Bags

Afhankelijk van de gekozen industriële stofzuiger kan het betonstof worden afgevangen in een opvangcontainer of in een voorafscheider welke eenvoudig geledigd kan worden in een Big Bag. Zo kunt u bij kleinere reinigingswerkzaamheden kiezen voor een kleiner model stofzuiger, maar is het ook mogelijk om een krachtig Heavy Duty stofzuigsysteem te huren wanneer u grote hoeveelheden betonstof wilt opzuigen en wilt afvangen in Big Bags.

Advies nodig?
Wilt u aan de slag met het opzuigen van betonstof maar weet u niet goed welk model het meest geschikt is voor uw toepassing? Of heeft u vragen over het huren van een industriële nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij op werkdagen te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken