Specialismen

Lasrook en lasdamp

Afzuigunit voor lasdamp afzuiging

Lasrook en lasdamp zijn gevaarlijk voor de gezondheid van uw medewerkers en voor het milieu. Het is dan ook van belang om dit schadelijke bijproduct zo dicht mogelijk vanaf de bron effectief te verwijderen. Een afzuigunit voor lasrook en lasdamp is een essentiële machine voor het in stand houden van de luchtkwaliteit in onder andere autowerkplaatsen, metaalbewerkingsbedrijven, scheepswerven en productiebedrijven. Rentimo heeft deze speciale afzuigkasten, geschikt voor lasdamp en lasrook. 

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Lasrook en lasdamp Assortiment

Lasdamp afzuiging met een afzuigunit

Om een schone en gezonde werkomgeving te creëren, moeten lasdampen en -rook opgezogen en verwijderd worden. Om lasdamp op een efficiënte en effectieve manier op te zuigen, kunt u een industriële stofzuiger met afzuigarm voor lasdamp huren bij Rentimo.

Een afzuigunit voor lasdamp huren

Het huren van een afzuigunit voor lasdamp zorgt ervoor dat u met de juiste machine lasdamp kunt afzuigen vanaf het punt waar het ontstaat. Rentimo heeft diverse afzuigunits met afzuigarmen voor het veilig en effectief afzuigen van lasrook en lasdampen in het assortiment. Zo heeft u de keuze uit modellen met verschillende sterktes (afhankelijk van de hoeveelheid lasrook en lasdamp dat afgezogen moet worden). Daarnaast verschillen onze afzuigunits in de grootte van de opvangcontainer en hebben we zowel mobiele afzuigkasten met wielen als vaststaande centrale afzuigunits beschikbaar.

Welke afzuigunit voor lasrook heb ik nodig?

Onze afzuigunits zijn uitermate geschikt voor bronafzuiging, waarbij lasrook direct op de bron wordt afgezogen, zodat deze zich niet verder in de ruimte kan verspreiden. Het juiste type afzuiging is vooral afhankelijk van type lassen, het materiaal, de frequentie en de wens van de gebruiker. Daarnaast is het belangrijk dat de lasser beschikt over persoonlijke beschermingsmiddelen. Rentimo helpt u graag om de juiste afzuigunit voor uw klus te bepalen.

Advies over lasrook afzuiging nodig?
Heeft u advies nodig over welke afzuigunit voor lasrook afzuiging het meest geschikt is voor uw toepassing? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken