ATEX stofzuiger 80 liter Zone 2 en 22

  • ATEX_stofzuiger_zone2_zone22_industrielestofzuiger_huren_Rentimo
Verhuur

ATEX stofzuiger 80 liter Zone 2 en 22

Heeft u tijdelijk een ATEX stofzuiger nodig? Wilt u gassen afzuigen? Of wilt u droge stoffen opzuigen? Of bent u juist op zoek naar een industriële stofzuiger voor het opzuigen van vloeistoffen? Huur dan deze ATEX stofzuiger van Rentimo! 

Opzuigen van droge stof, vloeistof en gassen

Deze ATEX stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en kan daardoor in de meeste bedrijven moeiteloos ingezet worden. Deze stofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei soorten droog stof, maar kan daarnaast ook ingezet worden voor het opzuigen van vloeistof of het afzuigen van gassen. Hierdoor is deze ATEX stofzuiger zeer breed inzetbaar binnen verschillende bedrijven. 

ATEX gecertificeerd voor ATEX Zone 2 en 22

Deze ATEX stofzuiger is gecertificeerd voor ATEX Zone 2 en 22. Dit betekent dat deze machine op een veilige manier ingezet mag worden in brand- en explosiegevaarlijke omgevingen welke geclassificeerd worden als een ATEX Zone 2 of 22 omgeving. De machine is zo opgebouwd en ingericht dat deze op een veilige manier stoffen kan opzuigen welke geclassificeerd worden als brand- en explosiegevaarlijk. 

Toepassingen

Deze machine wordt door ons veelal verhuurd aan bedrijven welke werkzaam zijn in de farmaceutische industrie, de verpakkingsindustrie, de petrochemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie, de offshore en bijvoorbeeld aan straal- en coatingsbedrijven. 

Deze ATEX stofzuiger huren?

Wilt u deze ATEX stofzuiger huren? Dan kunt u dit makkelijk regelen door dit product aan uw winkelwagen toe te voegen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over deze machine? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen1,8 kW
ATEX ZoneZone 2 en 22
Max. luchtdebiet250 m3/uur
Max. onderdruk1.800 mmH2O
Type filterAntistatisch zakfilter
Oppervlakte hoofdfilter8.000 cm2
Inhoud vuilcontainer80 liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet70 dB (A)
Afmetingen53x66x120 cm
Gewicht43 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken