Verhuur industriële stofzuigers

380V Industriële stofzuigers

Industriële stofzuigers 380 Volt huren

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig welke zwaarder materiaal dient op te zuigen? Dan bent u met een industriële stofzuiger van Rentimo aan het juiste adres. Onze industriële stofzuigers op 380 Volt (krachtstroom) kunnen ingezet worden voor de zwaardere reinigingswerkzaamheden in de industrie.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

380V Industriële stofzuigers Assortiment

Industriële stofzuiger op 380 Volt huren

Deze machines hebben een krachtig vermogen en kunnen daardoor ingezet worden voor het opzuigen van zwaarder materiaal of voor het lange tijd achtereen opzuigen van stoffen en materialen. 

Onze industriële stofzuigers op krachtstroom worden ingezet voor het opzuigen van bijvoorbeeld bulk, vuil, afval en spanen. Daarnaast is het mogelijk deze industriële stofzuigers uit te rusten met een voorafscheider. Een voorafscheider vergroot de opvangcapaciteit van de industriële stofzuiger en stelt u in staat om de machine voor een langere tijd achtereen te kunnen gebruiken zonder de machine tussentijds vaak te hoeven ledigen. 

Krachtige stofzuiger voor zware calamiteit

Onze industriële stofzuigers op 380 Volt zijn geschikt voor zware calamiteiten, zwaar reinigingswerk en voor het opzuigen van grote hoeveelheden stof, restmateriaal en afval. Waar een industriële stofzuiger op 230 Volt te kort schiet, biedt een 380 Volt stofzuiger uitkomst. Zo kunt u onze stofzuigers op krachtstroom inzetten voor bijvoorbeeld het opzuigen van een grote hoeveelheid puin welke zich heeft opgehoopt in uw werkomgeving, maar ook voor het opzuigen van zwaarder stof wat vrijkomt bij werkzaamheden in bijvoorbeeld productiebedrijven, coatingbedrijven, de betonindustrie, de papier industrie, verpakkingsindustrie en automotive industrie.

Krachtig zuigvermogen voor zwaar reinigingswerk

Afhankelijk van het op te zuigen materiaal en de hoeveelheid daarvan, heeft u een brede keuze uit ons assortiment industriële stofzuigers op krachtstroom. Zo hebben we een stofzuiger welke zeer handzaam is, 5,5 kW vermogen heeft en beschikt over een opslagcapaciteit van 100 liter. We hebben ook krachtstroom stofzuigers welke een vermogen hebben van maar liefst 45 kW en een vacuümniveau behalen van 70%! Deze stofzuiger is geschikt voor het zwaarste reinigingswerk en kan ingezet worden met zuigslangen tot een maximale lengte van 120 meter. Door de lange slanglengte kunt u eenvoudig materiaal zuigen dat op verschillende plekken in de werkomgeving ligt.

Contact met Rentimo
Wilt u geadviseerd worden over welke machine het beste ingezet kan worden voor uw werkzaamheden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via info@rentimo.nl of bel naar 072 – 562 5393.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken