Specialismen

Olie

Olie opzuigen voor de industrie

Is het tijd voor een grote schoonmaak en heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig voor het opzuigen van olie? Of is er veel olie vrijgekomen in uw werk- of productieomgeving dat verwijderd moet worden? Huur dan een oliezuiger van Rentimo! Onze mogelijkheden zijn hieronder te zien.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Olie Assortiment

Een industriële stofzuiger voor het opzuigen van olie

Bij Rentimo hebben we diverse industriële stofzuigers in het assortiment welke speciaal ontwikkeld zijn voor het opzuigen van olie. Deze industriële stofzuigers, ook wel oliezuigers genoemd, zijn anders opgebouwd dan industriële stofzuigers. Zo zijn normale stofzuigers geschikt voor het opzuigen van diverse soorten stof, maar daar heeft u bij het opzuigen van olie niets aan. Dan heeft u een machine nodig welke geschikt is voor het opzuigen van olie, spanen, sludge en andere vloeistoffen. Een oliezuiger is voorzien van een ander soort filtersysteem welke gespecificeerd is voor het opzuigen van vloeistof.

Olie hergebruiken

Bij Rentimo beschikken we over oliezuigers welke voorzien zijn van een spanenzeef, zodat u olie verwikkeld met spanen óók kunt opzuigen. De opgezogen olie en spanen worden direct gefilterd. De spanen worden apart afgevangen in een spanenzeef, waardoor er schone olie in de opvangcontainer terecht komt. Wilt u de olie hergebruiken? Dan is dat zeker mogelijk met onze machines!

Lediging

De olie kan eenvoudig geledigd worden op diverse manieren. Dit is afhankelijk van het type machine dat u huurt. Zo hebben we machines welke voorzien zijn van een overdruk systeem, waardoor u de opgezogen vloeistoffen eenvoudig kunt verpompen. Naast een overdruk systeem is het ook mogelijk om een machine te huren met een opvoerpomp, waardoor u zowel kunt ledigen als zuigen tegelijkertijd.

Advies nodig voor het opzuigen van olie?
Wilt u een grote schoonmaak houden in uw werk- en productieomgeving maar weet u niet welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken