Oliezuiger 100 liter 3,45 kW 230V

  • Oliezuiger 100 Liter Huren Rentimo
Verhuur

Oliezuiger 100 liter 3,45 kW 230V

Heeft u last van plassen olie? Wilt u machinebanken reinigen en schoonzuigen? Of wilt u olie vermengd met spanen opzuigen en scheiden zodat deze hergebruikt kunnen worden? Huur dan deze oliezuiger van Rentimo! 

Oliezuiger huren

Door het huren van deze oliezuiger kunt u alle kanten op. Deze oliezuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over drie motoren, welke een gezamenlijk vermogen van 3,45 kW genereren. Olie wordt opgezogen door een zuigslang met een diameter van 50 mm. Deze oliezuiger is geschikt voor het opzuigen van diverse vloeistoffen, waaronder koelvloeistoffen en oliën welke vermengd zijn met spanen. Hierdoor is deze oliezuiger zeer geschikt voor spaanafname en oliewinning en voor het reinigen en onderhouden van CNC-machines!

Olie direct scheiden van spanen

Met deze oliezuiger is het mogelijk om de olie te filteren van spanen, zodat deze hergebruikt kan worden. De olie en spanen worden direct na het opzuigen gezeefd door een spanenzeef met een spaanfiltratie van D = 2 mm. De spanen worden hierna direct apart afgevangen en opgeslagen. De spanenzeef heeft een opslagcapaciteit van 40 liter en de vuilcontainer (waar de olie en andere vloeistoffen in opgeslagen worden) heeft een capaciteit van 100 liter. Zo kunt u ruime tijd achtereen zuigen voordat de machine geleegd dient te worden. 

Lediging middels opvoerpomp

Wanneer de vuilcontainer van de machine volgezogen is, dient deze geleegd te worden alvorens u verder kunt met zuigen. Deze oliezuiger is uitgerust met een onafhankelijke opvoerpomp. Deze pomp heeft als grote voordeel dat de gebruiker tijdens het ledigen van de machine óók olie kan zuigen. Hierdoor hoeft u nooit te wachten totdat de machine volledig leeg is, voordat u verder kunt met het opzuigen van olie. 

Oliezuiger huren?
Heeft u interesse in het huren van deze oliezuiger? Dan kunt u een offerte aanvragen. Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 53 93 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filter300 micron
Capaciteit tank vloeistoffen100 Liter
Capaciteit vaste stoffen40 Liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen67x66x125 cm
Gewicht70 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken