Verhuur industriële stofzuigers

Processierups stofzuigers

Processierups stofzuiger huren

Bent u werkzaam in de eikenprocessierups bestrijding? Of zijn er diverse eikenprocessierupsnesten in uw omgeving waardoor u last heeft van de vervelende brandharen van de eikenprocessierups? Dan bieden de processierupsstofzuigers van Rentimo oplossing. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Processierups stofzuigers Assortiment

Assortiment processierups stofzuigers

Met onze processierupsstofzuigers kunt u zeer eenvoudig, maar bovendien veilig, processierupsnesten opzuigen en verwijderen. Wanneer u onze processierups stofzuiger huurt, wordt deze startklaar geleverd. Dit betekent dat u naast de machine ook een machinekoppeling, 5 meter zuigslang in diameter 50 mm, 2 meter zuigbuis en een zakhouderring geleverd krijgt. Hierdoor heeft u, op persoonlijke beschermingsmiddelen na, alles in huis om direct en veilig te kunnen starten met het opzuigen van de processierupsnesten.

Opgezogen processierupsnesten

De stofzuiger is zo uitgerust dat de opgezogen nesten terecht komen in een zak in de opvangcontainer. Deze container heeft een inhoud van 60 liter en kan dus lange tijd ingezet worden voordat de zak vervangen dient te worden. Indien de container de 60 liter heeft bereikt, kan de gebruiker de opvangcontainer eenvoudig onder de machine vandaan rijden, waarna de zak afgedicht en vervangen kan worden. Op deze manier kunt u veilig de processierupsnesten afvangen en afvoeren.

Filtersysteem

Het filtersysteem, bestaande uit onder andere een HEPA veiligheidsfilter, zorgt ervoor dat losgelaten brandharen achterblijven in de stofzuiger en niet opnieuw de omgeving in worden uitgeblazen. Hierdoor komt de gebruiker niet aanraking met de brandharen en kunnen de rupsen veilig worden opgezogen.

Onze processierupsstofzuigers worden veelal verhuurd aan diverse bedrijven in Nederland, waaronder overheidsinstellingen, hoveniers en recreatiebedrijven.

Contact met Rentimo
Heeft u interesse in het huren van onze processierups stofzuiger? Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken