Specialismen

Freesstof

Industriële stofzuiger huren voor freesstof

Tijdens oppervlaktebehandeling en vloeren frezen komen grote hoeveelheden stof vrij. Wanneer deze stoffen niet worden opgezogen, kunnen deze voor veel overlast zorgen of zelfs leiden tot gezondheidsrisico's. Een industriële stofzuiger van Rentimo kan dit freesstof opzuigen en helpt deze risico's voorkomen.  

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Freesstof Assortiment

Freesstof opzuigen

Wanneer men aan de slag gaat met oppervlaktebehandeling en vloeren frezen, komen er grote hoeveelheden stof vrij. Deze vrijkomende stoffen worden veroorzaakt door de schuurmachines en slijpmachines die hiervoor gebruikt worden. Wanneer er niets wordt gedaan aan deze vrijkomende stoffen, zorgen deze stoffen voor veel overlast en kunnen zelfs leiden tot gezondheidsrisico’s. Een industriële stofzuiger van Rentimo die ontworpen is voor het opzuigen van schuurstof, slijpstof en freesstof biedt hier een uitkomst.

 

Industriële stofzuiger voor freesstof huren

Een industriële stofzuiger welke ingezet kan worden voor het opzuigen van vrijkomende stoffen bij oppervlaktebehandeling en vloeren frezen, biedt hier de uitkomst. Deze industriële stofzuigers zijn ontworpen voor het opzuigen van deze fijne stoffen en kunnen direct aangesloten worden op de machine. Hierdoor wordt het vrijkomende freesstof direct opgezogen en opgevangen, waardoor het stof niet meer vrijkomt in de ruimte.

De voordelen van freesstof opzuigen

Het inzetten van een industriële stofzuiger voor het opzuigen van freesstof zorgt voor een optimale werksituatie. De omgeving blijft schoon, waardoor werkprocessen sneller verlopen. Ook zijn er minder gezondheidsrisico’s, wat ten goede komt aan iedereen in de ruimte.

Voorafscheider huren

Naast het huren van een geschikte industriële stofzuiger voor freesstof, is het ook mogelijk om een combinatie van industriële stofzuiger en voorafscheider te huren. Hierdoor kunt u langere tijd achtereen doorgaan met vloeren frezen, omdat een voorafscheider de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem vergroot.

Onze industriële stofzuigers zijn geschikt voor aansluiting op zowel handgereedschappen als rijdend gereedschap. Op basis van het formaat van de klus die u wilt verrichten, kijken we graag samen met u naar de passende industriële stofzuiger voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste industriële stofzuiger huurt voor uw klus. Rentimo staat u bij, of u nu een vloer wilt frezen, vloerwarming wilt aanleggen of een leiding wilt infrezen. Het kan allemaal!

Advies nodig bij uw freesproject?
Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Rentimo bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over het meest geschikte industriële stofzuigsysteem voor uw bedrijfssituatie. Wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken