Specialismen

Freesstof

Freesstof opzuigen

Tijdens oppervlaktebehandeling of vloeren frezen komen er grote hoeveelheden stof vrij. Vanwege het proces zijn dit vaak fijne stofdelen die de lucht in worden geschoten door de schuur- en slijpmachines. Wanneer deze stoffen niet worden opgezogen, kunnen deze voor veel overlast zorgen of zelfs leiden tot gezondheidsrisico’s. Een industriële stofzuiger van Rentimo helpt dit te voorkomen.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Freesstof Assortiment

Industriële stofzuiger: de oplossing!

Rentimo biedt dé oplossing voor freesstof. Door een industriële stofzuiger te huren en deze direct aan de machine aan te sluiten, kan het stof worden opgezogen en opgevangen. Dit nog voordat het wordt vrijgegeven in de ruimte en het milieu. Hierdoor wordt de hoeveelheid stof die vrijkomt bij dit soort werkzaamheden vele malen kleiner. Dit zorgt voor optimalisatie van de werkomstandigheden van uw medewerkers en versnelling van het proces doordat de omgeving schoon blijft. Deze industriële stofzuigers zijn geschikt voor aansluiting op zowel hand- als rijdend gereedschap. Op basis van het formaat van de klus kan een grotere of sterkere stofzuiger nodig zijn. Dankzij het grote aanbod van Rentimo is er voor elke klus wat wils!

Diverse mogelijkheden voor uw situatie

Naast de standaard industriële stofzuiger biedt Atimo Nederland verschillende mogelijkheden. Zo zijn er inrichtmogelijkheden die er voor kunnen zorgen dat de stofzuiger lange tijd achtereen probleemloos kan werken. Ook zijn er voorafscheiders beschikbaar om de inhoud van de stofzuiger te vergroten. Mochten er gezondheidsgevaarlijke stoffen vrij komen, dan is het mogelijk om een extra veiligheidsfilter te plaatsen. Dit HEPA (H14) filter beschermt mens en milieu optimaal en biedt de hoogste veiligheid. Dus Rentimo staat u bij, of u nu een vloer wilt frezen, vloerverwarming wilt aanleggen of een leiding wilt infrezen.

Advies nodig bij uw freesproject?

Wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Rentimo bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over het meest geschikte industriële stofzuigsysteem voor uw bedrijfssituatie. Wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken