Industriële stofzuiger 5,5 kW 380V 32A

  • industriële stofzuiger 5,5 kW Rentimo huren voorkant
  • industriële stofzuiger 5,5 kW Rentimo huren achterkant
Verhuur

Industriële stofzuiger 5,5 kW 380V 32A

Wilt u stoffen opzuigen tijdens bouwwerkzaamheden? Heeft u last van rondslingerend stof dat zich overal in de werkomgeving verplaatst? Of heeft u een tijdelijke klus waar veel stof bij vrijkomt dat afgezogen en opgevangen moet worden? Huur dan onze 5,5 kW industriële stofzuiger!

Industriële stofzuiger met 5,5 kW vermogen

Deze industriële stofzuiger van Rentimo beschikt over 5,5 kW vermogen en is hierdoor geschikt voor het krachtig opzuigen van diverse stoffen, restmateriaal en afval. Zo kunt u deze industriële stofzuiger inzetten voor het opzuigen van fijnstof, het opzuigen van bouwstof zoals betonstof en steenstof, maar ook voor het opzuigen van restmateriaal en afval. Deze industriële stofzuiger is werkzaam op krachtstroom (380 Volt).

Mobiel inzetbaar en voorzien van zakkensysteem

Doordat deze industriële stofzuiger is gebouwd op een frame met zwenkwielen, kan deze machine zéér eenvoudig verplaatst worden. Hierdoor is de machine zeer mobiel inzetbaar, verplaatsen gaat immers makkelijk en snel.

Opgezogen stoffen worden gefilterd door het stofzuigerfilter en vallen uiteindelijk in de zak welke onder de machine hangt. Deze zak heeft een capaciteit van 50 liter en kan, nadat deze is volgezogen, eenvoudig afgeknoopt en vervangen worden voor een andere zak. Dit zakkensysteem heeft als grote voordeel dat de gebruiker niet in aanraking komt met het opgezogen stof. Daarnaast heeft de gebruiker bijna geen stilstand omdat het vervangen van de zak zeer eenvoudig is en bijna geen tijd kost.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden over de juiste industriële stofzuiger voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 kW
Max. luchtdebiet450 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Inhoud vuilcontainer50 Liter
Inlaat diameter50 mm
Afmetingen60x120x184 cm
Gewicht180 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken