Industriële stofzuiger 45 liter 2,3 kW 230V

  • Industriële stofzuiger Rentimo Huren 45 Liter 2,3 kW
  • Industriële stofzuiger Rentimo Huren 45 Liter 2,3 kW zijkant
Verhuur

Industriële stofzuiger 45 liter 2,3 kW 230V

Bent u op zoek naar een industriële stofzuiger welke geschikt is voor het opzuigen van droge en fijne stoffen? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo!

2,3 kW vermogen op 230 Volt

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op 230 Volt en beschikt over twee motoren welke een vermogen creëren van 2,3 kW. Hierdoor kunt u met een krachtig zuigvermogen allerlei soorten droge en fijne stoffen opzuigen. Zo kunt u bijvoorbeeld stof op de werkvloer eenvoudig opzuigen, maar is het ook mogelijk om stof van werkbanken en productiemachines op te zuigen. 

45 liter opvangcapaciteit

Met een opvangcapaiteit van 45 liter kunt u lange tijd achtereen stoffen en afval opzuigen met deze industriële stofzuiger. Het opgezogen stof valt in de vuilcontainer welke zich onder de machine bevindt. Wanneer deze volgezogen is, kan de gebruiker de container eenvoudig onder de machine vandaan rijden om deze te ledigen. Na het ledigen kan de gebruiker de reinigingswerkzaamheden weer eenvoudig voortzetten. 

Stofzuiger accessoires

De machine is uit te rusten met diverse stofzuiger accessoires, welke ervoor zorgen dat u zeer efficiënt en effectief stoffen in kleine kieren, hoeken en goten kunt zuigen. Zo is uw werk- en stofomgeving in mum van tijd stofvrij!

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze machine voor uw toepassing? Of twijfelt u over welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met Rentimo. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail info@rentimo.nl. Samen met u kijken we graag naar de meest geschikte machine voor u!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter20.000 cm2
Inhoud vuilcontainer45 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen58x63x125 cm
Gewicht48 Kg
LedigingContainerhendel

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken