Vacuümunit op wagen 900 liter 55,4 kW Diesel

  • Vacuümunit Diesel Aanhangwagen huren rentimo achterkant
  • Vacuümunit Diesel Aanhangwagen huren rentimo voorkant
  • Vacuümunit Diesel Aanhangwagen huren rentimo BigBag
Verhuur

Vacuümunit op wagen 900 liter 55,4 kW Diesel

Wilt u fijn stof, grof stof, restmateriaal, afval, bulk of korrels in grote hoeveelheden opzuigen? En wilt u daarbij zo flexibel mogelijk aan het werk kunnen? Huur dan onze Dragonfly 40!

55,4 kW vermogen, 80% vacuüm en werkzaam op Diesel

Deze krachtige vacuümunit is één van de zwaarste uit ons assortiment. De krachtige eigenschappen maken deze vacuümunit zeer uniek. Zo wordt de machine aangedreven door een gekoelde diesel brandstofmotor, welke een krachtige lobben vacuümpomp aandrijft. Dit maakt de Dragonfly 40 geheel onafhankelijk van stroomvoorzieningen, waardoor u de machine op elke gewenste plek in uw bedrijf of bedrijfsterrein in kunt zetten! 

Met een vermogen van maar liefst 55,4 kW en een onderdruk/vacuüm van 80% is deze vacuümunit in staat grote hoeveelheden (zwaar) materiaal, stof, bulk en afval over een lange afstand te transporteren, centraal op te slaan en te ledigen. Deze machine kan een slanglengte aan tot 120 meter en kan zowel ingezet worden met 4’’ als 5’’ zuigslangen!

900 liter vacuümhopper

Opgezogen stoffen worden direct opgeslagen in de vacuümhopper welke een opslagcapaciteit heeft van 900 liter. Hierdoor kunt u lange tijd achtereen stoffen opzuigen, voordat de vacuümhopper volgezogen is en geleegd dient te worden. Is de vacuümhopper volgezogen? Dan is deze eenvoudig te ledigen middels een handmatige vlinderklep. Deze vlinderklep is tevens voorzien van haken, waardoor u bijvoorbeeld een Big Bag zak onder de vlinderklep kunt hangen. Zo kunt u de opgezogen stoffen eenvoudig afvangen in Big Bag zakken. 

Eenvoudig verplaatsen middels klein rijbewijs

De Dragonfly 40 is gebouwd op een aanhangwagen. Hierdoor beschikt de machine over zeer compacte afmetingen en kan deze unit ingezet worden voor het zuigen van stoffen op moeilijk bereikbare plekken. Met een klein rijbewijs is deze machine eenvoudig te verplaatsen. 

De Dragonfly maakt het mogelijk om grote hoeveelheden stof, materiaal, puin en bulk op te zuigen. De Diesel motor en de bouw op een aanhangwagen zorgen ervoor dat de machine zeer breed inzetbaar is binnen verschillende industrieën. Huur deze machine en ervaar het zelf!

Diesel stofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze Diesel stofzuiger maar heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Verhuur
Vermogen55,4 kW
Max. luchtedebiet2.200 m3/uur
Max. onderdruk8.000 mmH2O
Oppervlakte hoofdfilter162.000 cm2
Oppervlakte veiligheidsfilter95.000 cm2
Inhoud vuilcontainer900 liter
Inlaat diameter100 mm
Afmetingen445x185x231 cm
Gewicht2.800 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken