Industriële stofzuiger 60 liter 3,45 kW 230V

  • industriele stofzuiger 3,45 kW 230 V huren Rentimo
  • industriele stofzuiger 3,45 kW 230 V huren Rentimo  gedraaid
Verhuur

Industriële stofzuiger 60 liter 3,45 kW 230V

Bent u op zoek naar een industriële stofzuiger voor uw dagelijkse schoonmaak-werkzaamheden? En wilt u daarbij grotere hoeveelheden stof en afval achtereen op kunnen zuigen? Dan biedt deze industriële stofzuiger uitkomst!

3,45 kW vermogen op 230 Volt

Dit model industriële stofzuiger is één van de krachtigste industriële stofzuigers op 230 Volt. Deze machine is uitgerust met drie motoren en behaalt daardoor een vermogen van maar liefst 3,45 kW. Zo kunt u met een krachtig zuigvermogen diverse soorten stof en restmateriaal eenvoudig en efficiënt opzuigen. Ook zorgt het krachtige vermogen van de machine ervoor dat deze unit geschikt is voor het opzuigen van zwaardere materialen.

Breed inzetbaar en handige stofzuiger accessoires

Deze industriële stofzuiger is perfect voor het opzuigen van fijnstof, het schoonzuigen van werkplaatsen en het stofvrij maken van productie omgevingen. Daarnaast is deze industriële stofzuiger uit te rusten met een Ø50 mm zuigslang welke een slanglengte tussen de 1 en 20 meter kan hebben. Ook verhuren wij bijpassende stofzuiger accessoires waardoor u nog efficiënter stoffen kunt opzuigen, bijvoorbeeld in kleine kieren of bovenop stellingen. Daarnaast is het mogelijk deze machine uit te rusten met een voorzetzuigmond, zodat u achter de machine aan kunt lopen en lange banen door uw bedrijfshal kunt trekken. Zo wordt al het stof op de werkvloer efficiënt en gemakkelijk opgezogen. 

60 liter opvangcapaciteit

Deze machine is uitgerust met een opvangcontainer welke een opslagcapaciteit heeft van 60 liter. Opgezogen stoffen en materialen komen in deze vuilcontainer terecht. Indien de 60 liter is bereikt en de vuilcontainer volgezogen is, kunt u de vuilcontainer op zwenkwielen met een hefmechanisme eenvoudig onder de machine vandaan rijden. Zo kunt u de container ledigen op een plaats naar keuze. Na het ledigen kunt u de container weer eenvoudig onder de industriële stofzuiger plaatsen en kunt u weer aan de slag met het opzuigen van stoffen en materialen! 

Toepassingen

Deze machine is zeer breed inzetbaar, bijvoorbeeld in de betonindustrie, voedingsmiddelenindustrie, metaal industrie, verspanende industrie, houtindustrie, papier- en verpakkingsindustrie, recyclingsbedrijven en transport- en logistieke bedrijven. 

Industriële stofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger? Dan kunt u deze eenvoudig huren via onze website! Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren3
Vermogen3,45 kW
Max. luchtdebiet540 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Inhoud vuilcontainer60 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen67x66x134 cm
Gewicht77 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken