Industriële stofzuiger 5,5 / 11 kW 380V 32A

  • Rentimo industriële stofzuiger 5,5/11 kW huren voorkant
  • Rentimo industriële stofzuiger 5,5/11 kW huren zijkant
  • Rentimo industriële stofzuiger 5,5/11 kW huren praktijk
Verhuur

Industriële stofzuiger 5,5 / 11 kW 380V 32A

Heeft u tijdelijk een krachtige industriële stofzuiger nodig voor het opzuigen van stof, materiaal of afval? Wilt u uw productie- of werkomgeving schoonzuigen en stofvrij maken? Of heeft u tijdelijk last van een hoop stof dat opgeruimd moet worden? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo!

Industriële stofzuiger met 5,5 of 11 kW vermogen

Het unieke aan deze industriële stofzuiger is dat deze met twee verschillende vermogens inzetbaar is, doordat deze machine is uitgerust met twee pompen. De pompen kunnen zowel individueel als gezamenlijk ingezet worden. Heeft u een lichtere klus? Dan kan 5,5 kW vermogen voldoende zijn. Heeft u echter meer vermogen nodig voor het opzuigen van zwaarder stof of grotere hoeveelheden stof en materiaal? Dan kunt u eenvoudig het 11 kW vermogen aanzetten. Zo kunt u met meer vermogen en op een krachtigere wijze het stof opzuigen, verzamelen en afvoeren.

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op 380 Volt (krachtstroom), 32 ampère.

100 liter opvangcapaciteit

Alle opgezogen stoffen en materialen komen terecht in de opvangcontainer welke zich onder de machine bevindt. Deze opvangcontainer heeft een opslagcapaciteit van 100 liter en wanneer deze volgezogen is, kan deze eenvoudig middels een handig hefsysteem onder de machine vandaan gereden worden om te worden geleegd. Na het legen is de vuilcontainer middels hetzelfde hefsysteem eenvoudig aan de machine vast te koppelen.

Stationair inzetbaar

Deze industriële stofzuiger is geplaatst op een stalen frame en is daardoor voornamelijk geschikt voor een stationaire positionering. Natuurlijk is de machine eenvoudig middels een heftruck te verplaatsen, waardoor de industriële stofzuiger ingezet kan worden voor het opzuigen van stoffen vanaf meerdere plekken in de werkomgeving.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of heeft u moeite met het bepalen van de juiste machine voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 / 11 kW
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen100x120x170 cm
Gewicht230 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken