Stofzuiger accessoires huren

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig voor het opzuigen van (fijn)stof, afval of restmateriaal? Dan zit u goed bij Rentimo. Naast een compleet assortiment industriële stofzuigers voor de lichtste tot de meest zware reinigingswerkzaamheden, hebben we bij Rentimo ook een breed assortiment stofzuigers accessoires te huur. Zo kunt u op de meest efficiënte en effectieve wijze aan de slag met het opzuigen van allerlei soorten stof. 

Bent u op zoek naar speciale stofzuiger accessoires? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Er zijn vele mogelijkheden bij Rentimo!

Hieronder geven we uitleg over de verschillende stofzuiger accessoires.

ATEX assortimentGebogen zuigbuis Industriele stofzuiger Atimo NederlandVoorzetzuigmond Industriele stofzuiger Atimo Nederlandindustriëlestofzuiger zuigslang Du PuyNederland klein2

Zuigslangen huren

Een industriële stofzuiger dient te worden voorzien van een zuigslang. Afhankelijk van het type industriële stofzuiger dat u huurt, kan een zuigslang in diverse lengtes aan de machine worden gekoppeld. Zo hebben we industriële stofzuigers in het programma welke geschikt zijn voor een zuigslang met een maximale lengte van 10 meter, maar hebben we ook krachtigere industriële stofzuigers in het programma welke geschikt zijn voor een zuigslang met een slanglengte van 20 meter. Daarnaast is het ook van belang dat een slang geschikt is voor het materiaal dat u wilt opzuigen. Zo zijn er speciale ATEX-zuigslangen, hittebestendige slangen en antistatische zuigslangen. Ten slotte kan er ook gekozen worden voor een doorzichtige buis, mocht daar belang bij zijn. Rentimo kan u hierover adviseren, zodat u zeker weet dat u de juiste machine met de juiste zuigslanglengte, materiaal en kleur huurt.

Vloerzuigmonden en zuigbuizen

Met een vloerzuigmond, welke gekoppeld wordt aan een zuigbuis, kunt u in een ergonomische houding stoffen vanaf de vloer of andere oppervlakken opzuigen. Net als een thuis stofzuiger kunt u de zuigbuis vasthouden en daarmee de vloerzuigmond over de vloer bewegen om al het stof dat op de vloer ligt eenvoudig en efficiënt op te zuigen. Deze vloerzuigmonden zijn beschikbaar in verschillende formaten in de diameter en breedte. Zo kan de keuze vallen op een extra brede mond voor grote vloeren, vloeistof zuigmonden om gedweilde vloeren snel droog te maken of juist een smallere om ook kleine hoekjes te kunnen stofzuigen. Daarnaast heeft Rentimo ook speciale zuigbuizen om met de stofzuiger hoge muren, diepe putten en verre hoeken schoon te maken. Wij helpen u graag om de beste keuze voor uw stofprobleem te vinden!

Stofzuigerborstels huren

Indien u stoffen niet vanaf de vloer, maar bijvoorbeeld vanaf productie machines, apparaten of werkbanken wilt zuigen, is het efficiënt om een stofzuigerborstel in te zetten. Een stofzuigerborstel wordt aan een zuigslang gekoppeld en kunt u met de hand bedienen om stoffen vanaf diverse oppervlakken te zuigen. Dankzij de enkele of dubbele haren van het mondstuk kunnen stofresten worden los gepoetst of uit kleine putjes worden gezogen. Ook deze hulpstukken zijn in verschillende materialen, vormen en kleuren beschikbaar. Rentimo heeft deze verschillende versies en zoekt graag de beste voor u uit.

Kierenzuigers huren

Wilt u stoffen en restafval opzuigen uit de kleinste kieren, krappe hoekjes en dunne spleten? Dan heeft u een kierenzuiger nodig. De naam zegt het al: met een kierenzuiger kunt u stoffen uit de kleinste kieren eenvoudig opzuigen en afvoeren. Er zijn kierenzuigers met een punt, een spleet en zelfs een borsteltje voor de hardnekkigste resten. Wij helpen u graag om de perfecte vorm van kierenzuiger te vinden om samen met de stofzuiger uw klus te klaren!

Contact met Rentimo
Heeft u interesse in het huren van een industriële stofzuiger met bijbehorende stofzuiger accessoires? Of heeft u al een industriële stofzuiger maar wilt u deze inzetten met geschikte stofzuiger accessoires en wilt u hierover geadviseerd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken