Industriële stofzuiger 20 liter 2,3 kW 230V

  • Industriële stofzuiger 230 Volt 20 Liter Rentimo Huren
  • Industriële stofzuiger 230 Volt 20 Liter Rentimo Huren gedraaid
  • Industriële stofzuiger 230 Volt 20 Liter Rentimo Huren praktijk
Verhuur

Industriële stofzuiger 20 liter 2,3 kW 230V

Wilt u in uw werkruimte stof opzuigen? Dienen uw productiemachines schoongezogen te worden? Of komt er veel stof vrij op een bouwlocatie dat u zo snel als mogelijk wilt opzuigen? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo!

2,3 kW vermogen op 230 Volt

Deze industriële stofzuiger is zeer compact van formaat, maar toch erg krachtig. Twee motoren geven deze machine een vermogen van 2,3 kW en het gewicht van slechts 35 kilo zorgt ervoor dat u de machine handzaam kunt bedienen. De unit is werkzaam op 230 Volt. 

Verschillende reinigingswerkzaamheden

Doordat de stofzuiger compact van formaat en licht van gewicht is, maar evengoed een krachtig vermogen heeft, is deze industriële stofzuiger voor vele reinigings-werkzaamheden de ideale stofzuiger. Deze machine is geschikt voor het opzuigen van bijna alle soorten droge stof en restmaterialen, zoals bijvoorbeeld het opzuigen van fijnstof, kwartsstof, houtstof en betonstof, maar ook voor het opzuigen van metaalslijpsel, kunststof spanen en glas. 

Opvangcapaciteit 20 liter

Deze industriële stofzuiger is uitgerust met een opvangcontainer welke een opslagcapaciteit heeft van 20 liter. Opgezogen stoffen verzamelen zich in deze container. Wanneer de stofzuiger volgezogen is, kan de container op zwenkwielen eenvoudig onder de unit vandaan gereden worden om zo op een plek naar keuze geledigd te worden. Na het ledigen kunt u de container eenvoudig terugplaatsen en de reinigingswerkzaamheden weer oppakken. 

Stofzuigeraccessoires huren

Afhankelijk van wat u wilt opzuigen kan deze industriële stofzuiger werken met een maximale slanglengte van 10 tot 15 meter. Zo kunt u een vrij lange afstand afleggen met uw zuigslang en wordt de mobiliteit van de stofzuiger verder vergroot. Natuurlijk is het ook mogelijk om stoffen op te zuigen met een kortere zuigslang. 

Naast een zuigslang kunt u de stofzuiger verder uitrusten met stofzuigeraccessoires welke u helpen effectief stoffen uit uw omgeving te zuigen. Zo kunt een met een vloerzuigmond de vloer eenvoudig schoonzuigen. Wilt u stof opzuigen uit kleine kieren? Dan is een kierenzuiger een hele fijne stofzuiger accessoire om dit te realiseren.

Vrijblijvend advies
Wilt u meer weten over deze industriële stofzuiger en de vele mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u advies over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Aantal motoren2
Vermogen2,3 kW
Max. luchtdebiet360 m3/H
Max. onderdruk2.500 mmH2O
Type filterM PTFE
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
Inhoud vuilcontainer20 Liter
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet76 dB (A)
Afmetingen67x66x134 cm
Gewicht70 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken