Filter voorafscheider 1m3 PN filter reiniging

  • 1m3 filter voorafscheider met kuub inhoud
  • filter voorafscheider met perslucht filterreiniging
  • persluchtgereinigde filter voorafscheider met bigbag lediging
Verhuur

Filter voorafscheider 1m3 PN filter reiniging

Wilt u uw stofzuigsysteem tijdelijk van extra opslagcapaciteit voorzien? Wilt u grote hoeveelheden stof, materiaal, afval, zand, puin of bulk opzuigen en gemakkelijk afzakken in een big bag? Of heeft u een tijdelijke klus waarbij deze stoffen in grote hoeveelheden vrijkomen? Huur dan deze filter voorafscheider van Rentimo!

Filter voorafscheider met opslagcapaciteit van 1 kuub

Een voorafscheider wordt gebruikt om de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem te vergroten. De unit staat tussen het op te zuigen stof en de industriële stofzuiger in. Ons advies is om een 380 volt stofzuiger of dieselaangedreven stofzuiger te kiezen om het systeem zo krachtig mogelijk te maken. Het opgezogen stof wordt direct de filter voorafscheider in gezogen en opgeslagen. Hierdoor wordt het filter van de industriële stofzuiger ontlast en kunnen er langere tijd achtereen stoffen en materialen worden opgezogen door de gebruiker voordat het stofzuigsysteem geleegd dient te worden. Ook kan de grootste hoeveelheid stof direct worden afgezakt in bijvoorbeeld een big bag, wat het proces versneld. De filter voorafscheider kan hoger of lager worden gemaakt met behulp van de uitschuifbare poten, om zo de meest geschikte losmethode mogelijk te maken.

Deze filter voorafscheider is uitgevoerd met pneumatische filterreiniging. De unit heeft wel perslucht en 230 volt nodig van een externe bron om de filters automatisch te reinigen. Dankzij de persluchtbron met timer gebeurt dit regelmatig op automatische wijze of kan dit handmatig met een knop. Zo blijft de zuigkracht behouden en gaan filter en voorafscheider nog langer mee.

Afzakken in Big Bag of stortbak

Deze filter voorafscheider heeft een opslagcapaciteit van 1 m3Is de voorafscheider volgezogen met zand, bulk of ander materiaal? Dan kunt u deze zeer eenvoudig ledigen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door het afgevangen stof in een Big Bag zak te laten vallen. Ook het storten in een stortbak behoort tot de mogelijkheden. Dit kan extra makkelijk met behulp van een vlinderklep, een ledigingsklep die met de hand kan worden geactiveerd. 

Let op: deze voorafscheider is nooit een oplossing op zich. Deze voorafscheider dient u in te zetten in combinatie met een industriële stofzuiger. Heeft u geen (geschikte) industriële stofzuiger? Dan kunt u deze uiteraard ook bij ons huren.

Wilt u deze voorafscheider huren?

Heeft u interesse in het huren van deze filter voorafscheider maar heeft u hier vragen over? Of wilt u weten welke filter voorafscheider, al dan niet in combinatie met een industriële stofzuiger, het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Type filterPatroonfilter
Oppervlakte hoofdfilter85.000 cm2
FilterreinigingPneumatische reiniging
Inhoud vuilcontainer1000 liter
Inlaat diameter140 mm
Afmetingen44x144x316 cm excl. onderstel
Ledigingvlinderklep

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken