Filter voorafscheider 600 liter voorlediging

  • Filter voorafscheider 600 liter rentimo machine
  • ATEX filter voorafscheider kantelbaar 600 liter
  • ATEX filter voorafscheider kantelbaar 600 liter klep open
Verhuur

Filter voorafscheider 600 liter voorlediging

Wilt u grote hoeveelheden stoffen en vaste materialen opzuigen? En is de opslagcapaciteit van uw industriële stofzuiger niet toereikend? Dan is deze filter voorafscheider mogelijk de oplossing!

600 liter opvangcapaciteit

De voorafscheider heeft een opvangcapaciteit van 600 liter. Deze kan gebruikt worden voor het opzuigen van vaste materialen en droge stoffen.

Een voorafscheider is een toevoeging aan een industriële stofzuiger. Deze koppel je aan de stofzuiger zodat hij tijdens het zuigen het stof vasthoud. Uw industriële stofzuiger wordt ontzien doordat het opgezogen stof direct in de voorafscheider wordt opgeslagen. De opslagcapaciteit wordt ook aanzienlijk groter door de unit. De voorafscheider bevat ook een polyester sterfilter klasse M om de stofzuiger te verlichten. Deze kan uitgeklopt worden met de handmatige filterschudder.

Deze voorafscheider is voorzien van 4 wielen zodat hij met de hand te verplaatsen is. Ook bevat hij een heftruckonderstel, zodat hij met een heftruck opgetild en geleegd kan worden.

Tip!

Alleen een filter voorafscheider huren is nooit een oplossing. Een voorafscheider dient altijd in combinatie met een industriële stofzuiger te worden ingezet. De bijpassende industriële stofzuiger kunt u natuurlijk ook bij ons huren. 

Filter voorafscheider huren?

Wilt u deze filter voorafscheider huren maar heeft u vragen over deze machine? Of wilt u weten welke combinatie voor uw toepassingen het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! We zijn te bereiken via e-mail op info@rentimo.nl of via de telefoon op 072 - 562 5393

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Verhuur
Type filterM Polyester filter
Oppervlakte hoofdfilter49.000 cm2
FilterreinigingHandmatig filterschudsysteem
Inhoud vuilcontainer600 Liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen98x100x224 cm
Gewicht380 kg
Ledigingklep voorzijde

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken