Filter voorafscheider 200 liter met Big Bag lediging

  • Filter voorafscheider 200 liter rentimo machine
  • Filter voorafscheider 200 liter rentimo machine ingevouwen
  • Filter voorafscheider 200 liter rentimo container
Verhuur

Filter voorafscheider 200 liter met Big Bag lediging

Wilt u uw stofzuigsysteem tijdelijk uitbreiden met extra opslagcapaciteit? Wilt u een grote schoonmaak houden en grote hoeveelheden stof, materiaal, afval, zand, puin of bulk opzuigen? Of heeft u een tijdelijke klus waarbij deze stoffen in grote hoeveelheden vrijkomen? Huur dan deze filter voorafscheider van Rentimo!

Filter voorafscheider met 200 liter opslagcapaciteit

Een voorafscheider verhoogt de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem, doordat de unit tussen het op te zuigen stof en de industriële stofzuiger in wordt geplaatst. Het opgezogen stof wordt direct in de filter voorafscheider gezogen en opgeslagen. Hierdoor wordt het filter van de industriële stofzuiger ontlast en kan de gebruiker langere tijd achtereen stoffen en materialen opzuigen, voordat het stofzuigsysteem geleegd dient te worden. 

Deze voorafscheider is extra uitgebreid met een filterreinigingssysteem. Hij heeft een stekker op 230 Volt om zijn perslucht reiniging te activeren. Hiermee wordt het filter automatisch schoongemaakt met behulp van een persluchtbron en timer. Zo gaan filter en voorafscheider nog langer mee.

Deze filter voorafscheider heeft een opslagcapaciteit van 200 liter. Indien de voorafscheider volgezogen is, kan deze eenvoudig geleegd worden middels een Big Bag lediging of lediging in een stortbak.

Lediging in Big Bag of stortbak

Is de filter voorafscheider volgezogen? Dan kunt u deze zeer eenvoudig ledigen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door het afgevangen stof in een Big Bag zak te laten vallen. Ook het storten in een stortbak behoort tot de mogelijkheden. 

Let op: deze voorafscheider is nooit een oplossing op zich. Deze voorafscheider dient u in te zetten in combinatie met een industriële stofzuiger. Heeft u geen (geschikte) industriële stofzuiger? Dan kunt u deze uiteraard ook bij ons huren.

Wilt u deze voorafscheider huren?

Heeft u interesse in het huren van deze filter voorafscheider maar heeft u hier vragen over? Of wilt u weten welke filter voorafscheider, al dan niet in combinatie met een industriële stofzuiger, het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Benodigde werkdruk5 bar
Vereiste luchtlevering20 nlt/min
Max. luchtdebiet800 m3/H
Max. onderdruk3.500 mmH2O
Type filterPatroon
Oppervlakte hoofdfilter50.000 cm2
Inhoud vuilcontainer200 Liter
Inlaat diameter80 mm
Afmetingen84x84x230 cm
Gewicht150 Kg
LedigingBig Bag

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken