Afzuigunit 5,5 kW 380 Volt

  • Afzuigunit huren Rentimo 5,5kW machine
  • Afzuigunit huren Rentimo 5,5kW paneel
  • Afzuigunit huren Rentimo 5,5kW schema
Verhuur

Afzuigunit 5,5 kW 380 Volt

Heeft u een tijdelijke klus waarbij u staal of beton wilt reinigen? Gebruikt u voor deze klus staalgrit? En wilt u dit staalgrit opzuigen? Huur dan deze krachtige afzuigunit van Rentimo.

5,5 kW vermogen op 380 Volt

Deze afzuigunit werkt op krachtstroom (380 Volt) en heeft een vermogen van 5,5 kW. Doordat deze afzuigunit uitgerust is met een enveloppenfilter is hij zeer geschikt voor het filteren van fijne, vettige en hakige stoffen. Dit filter laat zich goed reinigen mede door de ruime afstand tussen de enveloppen. Een ander voordeel hiervan is dat hogere doekbelasting mogelijk is. Naast straalgrit zuigt deze afzuigunit ook moeiteloos houtstof en steenstof op. 

Deze afzuigunit beschikt over een mechanisch werkend filterreinigingssysteem. Na uitschakeling van de afzuigunit wordt het filter automatisch gedurende 15 tot 30 seconden schoon geklopt. De compacte afzuigunit kan zowel aan een centraal afzuigsysteem gekoppeld worden of in de directe omgeving van de stofbron als stand alone gebruikt worden.

55 liter opslagcapaciteit

Aan de onderkant van deze afzuigunit bevindt zich de stalen opvangcontainer. Deze opvangcontainer is aan de afzuigunit bevestigd door middel van 2 snel spanners en voorzien van wielen. Hierdoor kan de opvangcontainer voor het ledigen gewoon onder de machine uit gereden worden. De opvangcontainer heeft een inhoud van 55 liter.

Wilt u deze afzuigunit huren?

Interesse om deze afzuigunit te huren maar wilt u zeker weten of deze geschikt is voor uw werkzaamheden? Heeft u vragen over de lengte van de benodigde zuigslang? Of wilt u gewoon advies? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag op weg! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur via de telefoon op 072 - 562 5393 maar u mag ons natuurlijk ook altijd mailen op info@rentimo.nl

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 kW
Type filterEnveloppenfilter
Inhoud vuilcontainer55 Liter

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken