Afzuigunit 1,1 kW 1.000 m3/uur 380 Volt 16A

  • Afzuigunit industriële stofzuiger Rentimo huren 1,1 kW Machine
  • Afzuigunit industriële stofzuiger Rentimo huren 1,1 kW close-up
  • Afzuigunit industriële stofzuiger Rentimo huren 1,1 kW schema
Verhuur

Afzuigunit 1,1 kW 1.000 m3/uur 380 Volt 16A

Op zoek naar een tijdelijke afzuigunit voor het afzuigen van fijnstoffen, lasdampen, poeders of gassen? En beschikt u niet over 230 Volt, maar wel over 380 Volt (krachtstroom)? Huur dan deze afzuigunit met afzuigarm optie van Rentimo!

Afzuigunit op krachtstroom

Deze afzuigunit kan voorzien worden van een afzuigarm en is geschikt voor het afzuigen van allerlei fijnstoffen, gassen, dampen en poeders. De afzuigunit is werkzaam op krachtstroom (380 Volt) en beschikt over 1,1 kW vermogen. De buiten diameter van de afzuigarm is 150 mm. 

De afzuigunit is standaard gepositioneerd op een pallet, welke eenvoudig middels een palletwagen of vorkheftruck verplaatst kan worden. Zo kunt u de afzuigunit op verschillende plekken in uw bedrijf inzetten voor het afzuigen van stoffen en dampen.

De afzuigarm is flexibel te bewegen, waardoor u deze direct boven het af te zuigen punt kunt positioneren. Hierdoor krijgen vrijkomende stoffen, dampen, gassen en poeders geen mogelijkheid om zich in de werkomgeving te verspreiden.

20 liter opslagcapaciteit

Afgezogen materialen worden verzameld in de vuilcontainer, welke zich onderaan de afzuigunit bevindt. Deze afzuigunit heeft een capaciteit van 20 liter. Is de vuilcontainer volgezogen? Dan kan deze eenvoudig onder de machine vandaan gehaald worden om te legen. Na terugplaatsing kunt u de afzuigwerkzaamheden weer eenvoudig hervatten. 

Afzuigunit huren?

Heeft u interesse in het huren van deze afzuigunit maar heeft u vragen over deze machine? Of wilt u geïnformeerd worden over welke afzuigunit het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 072 – 562 5393 of op info@rentimo.nl en helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen1,1 kW
Inhoud vuilcontainer20 Liter
Inlaat diameter150 mm
Afmetingen80x120x235 cm

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken