Afzuigunit 3,0 kW 3.000 m3/uur 380 Volt 16A

  • industriële stofzuiger afzuigunit 3 kW huur machine
  • industriële stofzuiger afzuigunit 3 kW huur systeem
  • industriële stofzuiger afzuigunit 3 kW huur klep closeup
Verhuur

Afzuigunit 3,0 kW 3.000 m3/uur 380 Volt 16A

Tijdelijk een krachtige afzuigunit nodig voor het afzuigen van allerlei stoffen, gassen, dampen en poeders? Huur dan deze afzuigunit van Rentimo!

Afzuigunit met 3 kW vermogen

Deze afzuigunit is werkzaam op 380 Volt (krachtstroom) en beschikt over 3 kW vermogen. Daarnaast beschikt deze afzuigunit over 3.000 m3/uur luchtdebiet voor het krachtig afzuigen van allerlei materialen. 

In tegenstelling tot de andere afzuigunits, is deze afzuigunit niet standaard voorzien van een afzuigarm. Deze afzuigunit kunt u zelf koppelen aan uw reeds bestaande leidingwerk of aan een zuigslang. Zo kunt u verschillende materialen afzuigen en deze centraal opslaan. Dit maakt deze afzuigunit zeer breed inzetbaar binnen verschillende bedrijven en type industrieën!

Stationaire positionering

Deze afzuigunit is geschikt voor een stationaire positionering. Natuurlijk is de unit te verplaatsen, maar deze is niet standaard gebouwd op zwenkwielen. 

Centraal verzamelen en afvangen van materiaal

Doordat deze afzuigunit aan uw bestaande leidingwerk of aan een zuigslang gekoppeld kan worden en deze unit stationair gepositioneerd wordt, kunt u op één centrale plaats het afgezogen materiaal afvangen. Het materiaal wordt verzameld in een vuilcontainer welke zich onder de machine bevindt en een opslagcapaciteit heeft van 35 liter. Is de vuilcontainer volgezogen? Dan kunt u deze eenvoudig onder de machine vandaan rijden en legen. Na het terugplaatsen kunt u de reinigingswerkzaamheden weer eenvoudig hervatten. 

Afzuigunit huren?

Wilt u deze afzuigunit huren maar heeft u vragen over deze machine? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over welke afzuigunit het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken op 072 – 562 53 93 of per e-mail op info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen3 kW
Max. luchtdebiet3.000 mmH2O
Type filterPolyester envelopfilter
Inhoud vuilcontainer35 Liter
Afmetingen105x107x255 cm
Gewicht150 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken