Industriële stofzuiger 100 liter 5,5 kW 380V

  • Industriële stofzuiger huren Rentimo 100 liter 5,5 kW voorkant
  • Industriële stofzuiger huren Rentimo 100 liter 5,5 kW zijkant
  • Industriële stofzuiger huren Rentimo 100 liter 5,5 kW praktijk
Verhuur

Industriële stofzuiger 100 liter 5,5 kW 380V

Heeft u tijdelijk een industriële stofzuiger nodig welke krachtig moet zijn en wilt u deze inzetten voor zware reinigingswerkzaamheden, zoals het opzuigen van zwaardere stoffen of grote hoeveelheden afval? Huur dan deze industriële stofzuiger van Rentimo!

5,5 kW vermogen en werkzaam op 380 Volt

Deze industriële stofzuiger is werkzaam op krachtstroom (380 Volt) en heeft een vermogen van 5,5 kW. Dit vermogen is nodig indien u grote hoeveelheden stof wilt opzuigen of indien het stof dat u wilt opzuigen zwaarder van aard is. 

Breed inzetbaar 

Deze machine is weliswaar krachtig van vermogen, deze industriële stofzuiger is evengoed handzaam in gebruik. De afmetingen van deze machine maken deze geschikt voor zowel mobiele inzet als stationaire positionering. De eigenschappen van de machine zorgen ervoor dat deze industriële stofzuiger geschikt is voor continu gebruik. Dat houdt in dat deze machine op elk gewenst moment in te zetten is zonder rekening te hoeven houden met pauzes. Indien gewenst is deze machine aan te sluiten op centraal leidingwerk, zodat u op meerdere plekken in uw werk- of productieomgeving stoffen op kunt zuigen en deze centraal kunt verzamelen. 

100 liter opvangcapaciteit

De opvangcapaciteit van deze industriële stofzuiger bedraagt 100 liter. Indien de verzamelcontainer volgezogen is, kunt u deze eenvoudig onder de machine vandaan rijden (op zwenkwielen) middels het handige hefsysteem om deze vervolgens op plaats naar keuze te ledigen. Eenmaal geleegd, plaatst u de container weer eenvoudig terug en kunt u direct verder met stofzuigen.

Wilt u grotere hoeveelheden stoffen en materialen opzuigen? Dan kunt u naast deze industriële stofzuiger ook een voorafscheider huren. Een voorafscheider is een extra punt tussen het afzuigpunt en de industriële stofzuiger in en vangt het opgezogen stof direct op. Zo zorgt de voorafscheider ervoor dat u aanzienlijk meer stof en materiaal op kunt zuigen. 

Toepassingen

Deze industriële stofzuiger is zeer breed inzetbaar. Zo wordt deze machine veelal ingezet bij carwashes, maritieme bedrijven, transport en logistiek bedrijven, coatingbedrijven, schoonmaakbedrijven, maar ook verschillende industrieën, zoals de luchtvaartindustrie, de papierindustrie, houtindustrie, betonindustrie en in productiebedrijven.

Industriële stofzuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze industriële stofzuiger? Dan kunt u deze eenvoudig huren via onze website! Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen5,5 kW
Max. luchtdebiet530 m3/H
Max. onderdruk3.000 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter30.000 cm2
FilterreinigingHefsysteem
Inhoud vuilcontainer100 Liter
Inlaat diameter80 mm
Geluid debiet72 dB (A)
Afmetingen66x118x145 cm
Gewicht150 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken