1 kuub cycloon voorafscheider

  • Cycloon voorafscheider Rentimo huur 1 kuub inhoud machine
  • Cycloon voorafscheider Rentimo huur 1 kuub inhoud praktijk
  • Cycloon voorafscheider Rentimo huur 1 kuub inhoud heftruck
Verhuur

1 kuub cycloon voorafscheider

Wilt u grote hoeveelheden stof, materiaal, afval, zand, puin of bulk zuigen? Heeft u een zware calamiteit of bent u schoonmaakwerkzaamheden aan het plannen waarbij veel stof opgezogen en afgezakt moet worden? Dan biedt deze 1 kuub cycloon voorafscheider uitkomst!

1 kuub opslagcapaciteit

Het inzetten van deze cycloon voorafscheider in combinatie met een industriële stofzuiger zorgt ervoor dat de opslagcapaciteit van het stofzuigsysteem aanzienlijk wordt vergroot. Met een opslagcapaciteit van 1 kuub, kunt u lange tijd achtereen allerlei soorten stof opzuigen en op één centrale plaats opslaan. 

Lediging in Big Bag

Wanneer de cycloon volgezogen is, of wanneer u klaar bent met uw reinigingswerkzaamheden, kunt u de opgezogen stoffen direct afvangen in Big Bag zakken. Natuurlijk is het ook mogelijk om het opzogen stof af te vangen in bijvoorbeeld een stortbak. 

Let op: een cycloon voorafscheider is nooit een oplossing op zich. Deze cycloon voorafscheider dient ingezet te worden in combinatie met een krachtige industriële stofzuiger. Zo is deze voorafscheider perfect in te zetten in combinatie met onze krachtige industriële stofzuiger op 380 Volt of Diesel stofzuiger

Interesse in het huren van een stofzuigsysteem of de alleen cycloon voorafscheider?

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per telefoon op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken