Oliezuiger 200 liter 4 kW 380V 50 mm

  • Oliezuiger 200 Liter 4 kW huren Rentimo voorkant
  • Oliezuiger 200 Liter 4 kW huren Rentimo zijkant
  • Oliezuiger 200 Liter 4 kW huren Rentimo paneel
Verhuur

Oliezuiger 200 liter 4 kW 380V 50 mm

Heeft u een CNC-bewerkingsmachine die onderhoud nodig heeft? Bent u op zoek naar de juiste industriële stofzuiger hiervoor? Mogelijk is deze industriële oliezuiger van Rentimo de oplossing voor u! 

4 kW vermogen op 380 Volt

Deze oliezuiger is werkzaam op krachtstroom (380 Volt) en heeft een vermogen van 4 kW. Met gemak zuigt hij vloeistoffen, spanen, sludge en oliën op, maar ook is de oliezuiger zeer geschikt voor onderhoud van CNC-machines. De oliezuiger beschikt ook over een krachtige zijkanaalventilator voor een snelle afvoer van de vloeistoffen.

Vlottersysteem

Deze oliezuiger is uitgerust met een elektrisch vlottersysteem. Dit systeem voorkomt dat de vuilcontainer te vol gezogen wordt en stopt automatisch met zuigen als de vuilcontainer vol is.

Spanenzeef

Deze industriële stofzuiger wordt ook wel spanenzuiger genoemd vanwege de spanenzeef waarmee hij is uitgerust. De opgezogen spanen worden door de spanenzeef (40 liter) automatisch gescheiden van de vloeistoffen (160 liter). Hergebruik van de opgezogen vloeistoffen of oliën is mogelijk.

Opvoerpomp

Deze oliezuiger is uitgerust met een opvoerpomp. Door deze pomp is het mogelijk zowel te ledigen als te zuigen tegelijkertijd. Deze industriële stofzuiger is geschikt voor langdurig ofwel continu gebruik.

Oliezuiger huren?

Heeft u interesse in het huren van deze oliezuiger? Dan kunt u deze eenvoudig huren via onze website! Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen4 kW
Max. luchtdebiet450 m3/H
Max. onderdruk3.200 mmH2O
Inlaat diameter50 mm
Geluid debiet75 dB (A)
Afmetingen65x120x145 cm
Gewicht120 Kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken