.

Oliezuiger huren

Wanneer u olie uit productiemachines of werkomgevingen wilt opzuigen, dan kunt u dat niet zomaar met elke industriële stofzuiger doen. Een industriële stofzuiger is namelijk ontworpen voor het opzuigen van droge stoffen. Een oliezuiger is echter volledig ontworpen en gespecialiseerd in het opzuigen van olie, maar ook voor het opzuigen van vloeistoffen, sludge en spanen. En deze machines kunt u bij Rentimo huren!


Olie en spanen scheiden

Met een oliezuiger van Rentimo kunt u vloeistoffen, waaronder olie, veilig en efficiënt opzuigen. Onze oliezuigers zijn daarnaast uitgerust met een fijnmazige spanenzeef, welke ervoor zorgt dat opgezogen oliën direct van spanen worden gescheiden. Wanneer u olie gemengd met spanen opzuigt, worden de spanen direct apart afgevangen door de spanenzeef. Hierdoor is de olie die in de container wordt opgevangen schoon en geschikt voor hergebruik.

Eigenschappen oliezuiger

Onze oliezuigers zijn elektrisch aangedreven (230 Volt) en zijn zeer handzaam in gebruik. Met een vuilcontainer welke minimaal een opslagcapaciteit heeft van 100 liter kan de gebruiker lange tijd achtereen vloeistoffen en olie opzuigen zonder de container te hoeven ledigen. Afhankelijk van het type oliezuiger dat u huurt, kan de vuilcontainer eenvoudig geledigd worden middels een kogelkraan (optioneel met koppeling aan slang) of middels een overdruksysteem.

Toepassingen

Onze oliezuigers worden heel breed ingezet, mede door de vele mogelijkheden die de machines bieden. Zo worden onze machines ingezet voor het opzuigen van olie, vloeistof, sludge en spanen in bijvoorbeeld de metaal industrie, verspanende industrie, automotive industrie, schoonmaakbedrijven, productiebedrijven, de offshore, etc.

Advies nodig?
Denkt u erover om een oliezuiger te huren maar wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn? Of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl.