ATEX stofzuiger 220 liter 25 kW met patroonfilter

  • Deze industriële huurstofzuiger kan grote hoeveelheden stof opzuigen
  • Deze stofzuiger kan door blijven werken zonder stoppen of onderhoud
  • Dankzij dit pneumatische filtersysteem worden de filters automatisch schoongehouden
Verhuur

ATEX stofzuiger 220 liter 25 kW met patroonfilter

Heeft u een tijdelijke klus waarbij u grote hoeveelheden zwaardere materialen moet opzuigen? En bent u op zoek naar de juiste industriële stofzuiger hiervoor? Huur dan deze krachtige ATEX industriële stofzuiger van Rentimo!

25 kW vermogen op 380 Volt

Deze industriële stofzuiger werkt op krachtstroom (380 Volt) en heeft een vermogen van 25 kW. Door dit krachtige vermogen is deze machine zeer geschikt om diverse soorten restmateriaal en bulk in korte tijd op te zuigen, verzamelen en uiteindelijk te verwijderen. De machine is uitgevoerd met een pneumatisch filter reinigingssysteem die door middel van een drukknop en timer bediend kan worden.

Zone 22 ATEX

Vanwege zijn ATEX certificering kan deze krachtige industriële stofzuiger veilig ingezet worden in omgevingen welke geclassificeerd zijn als ATEX Zone 22.

Deze krachtige ATEX stofzuiger is voorzien van een onderhoudsvrije ventilator en dus geschikt voor continu gebruik. Ook kan deze stofzuiger ingezet worden als centrale afzuigunit door de machine aan te sluiten op een bestaand leidingwerk, zodat op meerdere plekken tegelijk zuigwerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

220 liter opvangcapaciteit

De opvangcontainer heeft een inhoud van 220 liter en is gemakkelijk te ledigen middels een hefsysteem. Heeft u liever toch iets meer opvangcapaciteit dan kunt u deze industriële stofzuiger ook gebruiken in combinatie met de 600 liter cycloonvoorafscheider of de 1 kuub cycloon voorafscheider voor bigbag lediging van Rentimo.

ATEX stofzuiger huren?

Wilt u deze industriële stofzuiger huren maar heeft u vragen over deze machine? Of wilt u weten welke combinatie voor uw werkzaamheden het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de mail info@rentimo.nl of telefonisch 072 - 562 5393. 

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Merk:
Verhuur
Spanning380 V
Vermogen25 kW
ATEX ZoneZone 22
Max. luchtdebiet2.050 m3/H
Max. onderdruk4.000 mmH2O
Type filterPatroonfilter M
Oppervlakte hoofdfilter260.000 cm2
FilterreinigingPneumatisch filter reinigingssysteem
Inhoud vuilcontainer220 Liter
Inlaat diameter120 mm
Geluid debiet77 dB (A)
Afmetingen92x220x220 cm
Gewicht825 kg

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken