Cycloon voorafscheider 600 liter voorlediging

  • cycloon voorafscheider 600 liter huren machine
  • cycloon voorafscheider 600 liter huren open
  • cycloon voorafscheider 600 liter huren machine aangesloten
Verhuur

Cycloon voorafscheider 600 liter voorlediging

Wilt u grote hoeveelheden stoffen, vaste materialen en vloeistoffen opzuigen? En is de opslagcapaciteit van uw industriële stofzuiger niet toereikend? Dan is deze cycloon voorafscheider mogelijk de oplossing!

600 liter opvangcapaciteit

De voorafscheider heeft een opvangcapaciteit van 600 liter en door de cycloon kan hij gebruikt worden voor het opzuigen van vaste materialen, stoffen en vloeistoffen.

Deze voorafscheider kan als een extra punt tussen het op te zuigen stof en de industriële stofzuiger in gebruikt worden. Uw industriële stofzuiger wordt ontzien doordat het opgezogen stof direct in de cycloon voorafscheider wordt opgeslagen. De opslagcapaciteit wordt ook aanzienlijk groter door de cycloon.

Doordat de cycloon voorafscheider is uitgerust met een heftruckonderstel, is deze eenvoudig te verplaatsen met een heftruck. Deze voorafscheider is voorzien van 4 wielen zodat hij ook mobiel te verplaatsen is. 

Tip!

Alleen een cycloon voorafscheider huren is nooit een oplossing. Een voorafscheider dient altijd in combinatie met een industriële stofzuiger te worden ingezet. De bijpassende industriële stofzuiger kunt u natuurlijk ook bij ons huren. 

Cycloon voorafscheider huren?

Wilt u deze cycloon voorafscheider huren maar heeft u vragen over deze machine? Of wilt u weten welke combinatie voor uw toepassingen het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Bereikbaar zijn we via de mail info@rentimo.nl of via de telefoon 072 - 562 5393.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Inhoud vuilcontainer600 Liter
Inlaat diameter120 mm
Afmetingen112x116x154 cm

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken