Afzuigunit met afzuigarm 2,2 kW 380V

  • Afzuigunit met Zuigarm huren Rentimo 2,2 kW
  • Afzuigunit met Zuigarm huren Rentimo 2,2 kW dichtbij
Verhuur

Afzuigunit met afzuigarm 2,2 kW 380V

Heeft u tijdens werkzaamheden last van vrijkomende stoffen? En wilt u deze afzuigen met een krachtige afzuigunit zodat deze stoffen niet de omgeving in dwarrelen? Huur dan deze afzuigunit van Rentimo!

Afzuigunit 2,2 kW vermogen met afzuigarm

Deze afzuigunit beschikt over 2,2 kW en is werkzaam op krachtstroom (380 Volt). De afzuigarm is direct aan de filterkast vastgemaakt en is flexibel beweegbaar, waardoor u stoffen direct vanaf de bron kunt afzuigen. Puntafzuiging voorkomt dat stoffen de kans krijgen in de werkomgeving vrij te komen. Hierdoor vormen deze stoffen geen gezondheidsrisico voor u en uw medewerkers. 

Doordat de afzuigunit op vier zwenkwielen is geplaatst, kunt u de machine eenvoudig in uw productie- of werkruimte verplaatsen en zo stoffen vanaf diverse punten afzuigen. Afgezogen stoffen komen terecht in de filterkast, welke u eenvoudig kunt legen. 

Interesse in het huren van deze afzuigunit?

Wilt u deze afzuigunit huren? Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor uw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 53 93 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning380 V
Vermogen2,2 kW

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken