Terug naar projecten
  • afzuiginstallatie
Rentimo project

Rentimo op grote hoogte!

Van kerk naar kindertehuis

Een kerk ombouwen naar kinderzorghuis- best een grote klus waar veel bij komt kijken. Wij van Rentimo hebben hier onze hulp geboden bij het ruimen, strippen en saneren van de gigantische ruimtes. Dat is mega! Dit gaat namelijk over de oude muren en vloeren, maar het plafond wordt al snel over het hoofd gezien. Hier zit veel ruimte; er zijn zelfs looppaden tussen het dak en het gewelf, om de constructie goed te kunnen controleren en het dak bij lekkage makkelijker te kunnen repareren. Dit is fijn voor de restauratie, maar een vreselijk groot karwei als het allemaal schoon moet worden gezogen, om kleine kinderlongen te kunnen beschermen.

Anti-brand

Om alle hoeken en gaten zo schoon mogelijk te krijgen hebben wij een van onze sterkste stofzuigers, een voorafscheider en een lange zuigslang met zuighulpstukken verhuurd. Met name de reiniging van het ronde gewelf was een lastige klus vanwege de bereikbaarheid met een stofzuiger. Wel is dit een heel belangrijk deel van het proces, omdat er in het gewelf duiven verbleven en er tijdens de ruiming veel stofophoping is ontstaan. Omdat het gewelf hoofdzakelijk van hout is gemaakt, is het brandgevaar met zo veel stof en duivenpoep vreselijk hoog. Dat kan natuurlijk niet! Het is dus hoofdzaak dat dit zo grondig mogelijk werd aangepakt.

Lange adem

Met onze sterkste stofzuiger en een slang van 180 meter werd de hele zaal door naar het gewelf overbrugd, waarna er bovenin de kerk goed kon worden huisgehouden. Na twee weken was het gewelf brandschoon en kon de kerk verder worden voorbereid op de komst van spelende kindertjes.

Contact
Heeft u een groot karwei met grof, plakkerig, droog of juist vochtig vuil? Dan helpt Rentimo u ook graag! Laat ons weten wat uw plannen zijn, dan denken wij graag met u mee. Ons aanbod komt met de beste service om u bij te staan met uw lastigste restauratie- en reinigingsklussen! Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Demonstratie aanvragen Offerte aanvragen

Dit project is samengesteld door Rentimo

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken