Service van Rentimo

Bij Rentimo kunt u een breed assortiment industriële stofzuigers, afzuigunits en filterkasten huren met allerlei toebehoren, zoals voorafscheiders, stofzuiger accessoires en zuigslangen. Deze stofzuigers en toebehoren zijn van industriële kwaliteit en bieden de hoogste technische zekerheid en veiligheid. Daarnaast is ons ruime assortiment zeer breed inzetbaar in veel verschillende industrieën en toepassingen.  

Zo beschikken we bij Rentimo over industriële stofzuigers voor het opzuigen van allerlei lichte en zware materialen, zoals fijnstof, staalgrit, grind en zand. Ook is het mogelijk om industriële stofzuigers te huren welke gericht zijn op het snel opzuigen van water, vloeistof, olie en spanen. Heeft u te maken met een brand- of explosiegevaarlijke omgeving? Ook daar hebben we bij Rentimo geschikte stofzuigers voor te huur. 

stofzuiger met machine achtergrond    vrachtwagen met stofzuigers    voorafscheider en stofzuiger   service heftruck rentimo

 Een industriële stofzuiger huren

Heeft u interesse in het huren van een industriële stofzuiger? Dan kunt u hier een offerte voor aanvragen. Voor meer informatie of advies over de stofzuiger kunt u ons bellen of e-mailen. Tevens krijgt u bij elke industriële stofzuiger de mogelijkheid om stofzuiger accessoires mee te huren. U kunt hiernaar vragen tijdens het opstellen van uw aanvraag. Wij verhuren onze industriële stofzuigers per week. 

Wij kunnen onze industriële stofzuigers per transporteur naar u opsturen en weer afhalen. Hier staat een vast bedrag voor, welke per machine kan verschillen (in verband met de grootte van de machine). Tevens is het mogelijk de industriële stofzuiger op werkdagen op te halen en af te geven bij ons magazijn in Warmenhuizen (boven Alkmaar). 

Bij een akkoord op de offerte maken wij hier een orderbevestiging van. Het kan zijn dat u borg moet betalen voor de verzending van uw stofzuiger. Dit wordt verrekend met de eindfactuur. Wij houden u op de hoogte van de status van uw huur. U ontvangt van tevoren een melding dat de stofzuiger bij u wordt geleverd. Deze datum wordt in overleg met u besloten.

Als u de stofzuiger(s) voor meerdere maanden huurt sturen wij u per maand een factuur. mocht de stofzuiger tijdens uw werktijd defect of verstopt raken dan zullen wij ons best doen u op afstand te helpen. Mocht dit geen effect hebben, dan kunnen wij uw machine terugnemen, repareren en opnieuw opsturen als u deze nog nodig hebt.

De eindfactuur ontvangt u na het terugsturen van de machine en een grondige controle van onze technicus. Hierop wordt de borg verrekend met de resterende huurkosten.

 Contact met Rentimo

Wilt u geadviseerd worden over de geschikte industriële stofzuiger voor uw toepassing? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. 

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken