Voorafscheider 200 liter

  • Opvangbak voorafscheider huren rentimo bak
  • Opvangbak voorafscheider huren rentimo zijkant
  • Opvangbak voorafscheider huren rentimo bovenzijde
Verhuur

Voorafscheider 200 liter

Heeft u tijdelijk extra opslagcapaciteit nodig naast uw stofzuigsysteem? Grote schoonmaak gepland waarbij u grote hoeveelheden zwaar materiaal zoals zand wilt opzuigen? En op zoek naar een zo compact mogelijke oplossing hiervoor? Huur dan deze voorafscheider van Rentimo!

200 liter opslagcapaciteit

Deze voorafscheider kunt u tussen het op te zuigen materiaal en de industriële stofzuiger plaatsen om uw opslagcapaciteit te vergroten. De opslagcapaciteit van deze voorafscheider is 200 liter. Het voordeel hiervan is ook dat u langere tijd achtereen stoffen en materialen kunt opzuigen, voordat het stofzuigsysteem geleegd hoeft te worden.

Is de voorafscheider volgezogen dan kunt u deze ledigen met behulp van hijsmiddelen of een heftruck. Zo kunt u de voorafscheider boven een stortbak plaatsen om deze te legen. De voorafscheider kan onder andere in combinatie met een industriële stofzuiger van 5,5 kW of 7,5 kW gebruikt worden.

De zuigslang die u aan de voorafscheider kunt koppelen heeft een doorsnede van 50 mm. Aan deze zuigslang kunnen natuurlijk ook diverse hulpstukken geplaatst worden zoals een verlengbuis of vloerzuigmond. Deze hulpstukken kunt u natuurlijk ook bij ons huren! 

Voorafscheider huren?

Staat het juiste hulpstuk niet tussen de extra productopties? Heeft u vragen over de werking van de voorafscheider? Of heeft een klus en wilt u advies welke unit geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn bereikbaar telefonisch bereikbaar op 072 – 562 5393 maar u kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen info@rentimo.nl.

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken