Vloeistofzuiger 27 liter 1,4 kW 230V

  • Vloeistofzuiger_huren_Industrielestofzuiger_27Liter_rentimo_voorkant
  • Vloeistofzuiger_huren_Industrielestofzuiger_27Liter_rentimo_open
  • Vloeistofzuiger_huren_Industrielestofzuiger_27Liter_rentimo_close-up
Verhuur

Vloeistofzuiger 27 liter 1,4 kW 230V

Tijdelijk veel (over)last van water en vloeistof? Huur dan een vloeistofzuiger van Rentimo! Met een vloeistofzuiger van Rentimo kunt u snel, eenvoudig en veilig allerlei soorten vloeistof opzuigen en verwijderen. 

Compact en handzaam in gebruik

Deze vloeistofzuiger van Rentimo is zeer compact van formaat en ook erg licht in gewicht (10 kilo), waardoor u de machine op een zeer comfortabele en handzame wijze kunt verplaatsen in uw werkplaats of productieruimte. Hierdoor kunt u eenvoudig op verschillende plekken in uw werkplaats vloeistoffen opzuigen. 

27 liter opvangcapaciteit

De machine is werkzaam op 230 Volt en heeft een opvangcapaciteit van 27 liter. Verder is de machine uitgerust met een vlottersysteem, welke ervoor zorgt dat het opgezogen waterniveau niet te hoog komt, waardoor de motoren van de stofzuiger te allen tijde worden beschermd. Hierdoor kan de gebruiker zorgeloos vloeistoffen opzuigen. 

Stofzuiger accessoires

Standaard wordt deze vloeistofzuiger geleverd met een zuigbuis en 3 meter zuigslang. Zo kunt u direct aan de slag met het opzuigen van diverse soorten vloeistof! 

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze vloeistofzuiger voor uw bedrijf? Of wilt u vrijblijvend overleggen met ons over welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op! Wij zijn te bereiken op 072 - 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen Digitaal advies gesprek

Spanning230 V
Vermogen1.4 kW
Max. luchtdebiet220 m3/H
Max. onderdruk2.700 mmH2O
Type filterL
Oppervlakte hoofdfilter8.000 cm2
Inhoud vuilcontainer27 Liter
Inlaat diameter38 mm
Geluid debiet60 dB (A)
Afmetingen41x41x76 cm
Gewicht10 kg

In welke situaties is een waterstofzuiger of vloeistofzuiger geschikt?

Binnen veel bedrijven komen vloeistoffen en nat vuil vrij tijdens productieprocessen. Het kan bijvoorbeeld gaan om vloeistoffen zoals koelvloeistof, olie, logen, zuren en water. Deze vloeistoffen zijn niet altijd met iedere stofzuiger op te zuigen. Bij veel stofzuigers raken de filters verstopt, doordat deze filters niet geschikt zijn voor nat stof en vloeistof. Deze stofzuigers zijn veelal ontwikkeld voor droog vuil opzuigen. Daarnaast is het opzuigen van nat vuil en vloeistof vaak veel zwaarder voor de stofzuiger zelf. U kunt daarom beter kiezen voor een vloeistofzuiger of waterstofzuiger. Deze stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor water opzuigen (waterstofzuiger) en vloeistof opzuigen (vloeistofzuiger), in zowel kleine als grote hoeveelheden. Door de speciale ontwerpen van deze stofzuigers kennen deze industriële stofzuigers de eerder genoemde problemen niet. Daarnaast beschikken deze waterzuigers en vloeistofzuigers over juiste filtersystemen en beveiligingssystemen zoals bijvoorbeeld een vlottersysteem.

Eenvoudige lediging

Wanneer een waterzuiger volgezogen is met water of met vloeistof, kan de machine erg zwaar worden. Echter hoeft u geen zwaar tilwerk te verrichten om de machine te legen. Onze waterzuigers zijn voorzien van verschillende ledigingssystemen, zoals het kunnen legen middels een afvoerslang of een leegsysteem. Zo is de waterstofzuiger eenvoudig te legen en kunt u snel weer verder met het zuigen van water en vloeistof!

Verschillende opslaggroottes

Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden water of vloeistof wilt opzuigen, maakt voor Rentimo niet uit. Ons assortiment waterzuigers zorgt ervoor dat er voor alle toepassingen, groot of klein, een geschikte machine beschikbaar is. Zo hebben we machines te huur welke een opslagcapaciteit hebben van 27 liter voor de kleinere klussen, maar ook met 80 liter opslagcapaciteit voor de grotere toepassingen.

Wilt u een waterstofzuiger huren?
Heeft u tijdelijk een waterstofzuiger nodig en wilt u deze graag huren? Via onze website zijn deze machines zeer makkelijk te bestellen en snel leverbaar! Heeft u echter vragen of wilt u vrijblijvend geadviseerd worden over het meest geschikte model voor uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 072 – 562 5393 of per e-mail op info@rentimo.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct contact.

Bel ons op 072 562 53 93

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken